Asrockun bunun gibi birsürü üst düzey ve harika modeli var. Bilmeyen adamlar kötülüyorASRock B650 LiveMixer 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Bi asus kadar iyi değil ama gigabyte kadar kötü de değilBu markanın Anakartıni kullanan varmı bios arayüzü iyi mi?
Tasarımı kadar alt yapısı da oldukça güçlü bir anakart vram ısıları gayet tatminkar, ayrıca söylemeden geçemeyeceğim ülkemizde körü körüne bir asus tayfası var biraz araştırın ve paranızın karşılığını hangi firma veriyorsa o firmalara yönelin ilk 10 sırada 6 adet gigabyte kart varASRock B650 LiveMixer 7200mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX DDR5 Anakart
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Anladım HocamAsrockun bunun gibi birsürü üst düzey ve harika modeli var. Bilmeyen adamlar kötülüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi asus kadar iyi değil ama gigabyte kadar kötü de değil
https://www.bogazici.com.tr/bilgisayar/markalar dagıtımını üstlendiben asrock anakartları çok seviyorum. çok sağlam ve kendi stilleri var. Ayrıca farklılık açısından da iyi . Uzun yıllar asrock anakart kullandım kapasitörleri patladı ama halen taş gibi çalışıyordu. fx6100 işlemciye dibine kadar oc yapıyordum banamısın demiyordu. Düzgün bir tedarikçisi ve servisi yok keşke yine asusla birleşse satış ve teknik destek olarak bir olsalar.
asus la olmasalar daha iyi kendi servisleri olsa kat kat daha iyi msi asus tr servisleri çöpben asrock anakartları çok seviyorum. çok sağlam ve kendi stilleri var. Ayrıca farklılık açısından da iyi . Uzun yıllar asrock anakart kullandım kapasitörleri patladı ama halen taş gibi çalışıyordu. fx6100 işlemciye dibine kadar oc yapıyordum banamısın demiyordu. Düzgün bir tedarikçisi ve servisi yok keşke yine asusla birleşse satış ve teknik destek olarak bir olsalar.
gerçi o da doğru . Eskiden asus ve gigabyt bozulan anakartın yenisini veriyordu tabi şimdi maliyetler böyleyken zor. Msi servispoint zaten çöp işi bilmeyen adamlar dolu içerde adam kontrol etmeden arızalı gelen karta siz bozmuşsunuz dedi itiraz edince kontrol ücreti 200 lira para istemişti . komik.asus la olmasalar daha iyi kendi servisleri olsa kat kat daha iyi msi asus tr servisleri çöp