bu işlemciye b650 küfür olur9950x3d işlemcinin çıkmasını bekliyorum bu Ankart mı yoksa asus rog strix b 650 a yeterli mi
Niye? B650 tomahawk yeter de artar. VRM kapasitesini göz önünde bulundurmanız gerekiyor.bu işlemciye b650 küfür olur
Kasam beyaz olacak fiyat olarak 870 lerde bu uygun geldi değermi almayabu işlemciye b650 küfür olur
Ben de aynısını düşünüyorum. Aradaki fiyat farkına değer mi kullanıcının kararı, ancak steel legend msi mag x870 tomahawk ile aynı fiyat olmasına rağmen özellik olarak bayağı altında bir anakart. Beyaz renk olması donanım özelliklerinden daha önemliyse diyebilecek bir şey yok.Niye? B650 tomahawk yeter de artar. VRM kapasitesini göz önünde bulundurmanız gerekiyor.
AlınabilirKasam beyaz olacak fiyat olarak 870 lerde bu uygun geldi değermi almaya
Beyaz sistem topluyorum o yüzden bu kart mantıklı geldiBeyaz sistem kovalamıyorsan Cuma gününe kadar indirim bekle, MSI X870 Tomahawk WiFi öneririm.
O zaman bu model de gayet yeterli olacaktır.Beyaz sistem topluyorum o yüzden bu kart mantıklı geldi
X870 chipsetli önermem hocam çünkü chipsetin de 1 adet prom21 bulunuyor bunu da şöyle düşün 1 adet beyin var x670 x670e x870e chipsetlerinde 2 adet prom21 var bu da bağlantı sayılarını 2 ye katlıyor direkt o yüzden bu chipsetli anakartlar paralarını daha çok hak ediyor benim tercihim ucuz kaliteli olan x670e pro rs olurdu hocam 17 faz'ı var her işlemciyi besleyebilir rahatlıkla o konuda sıkıntın olmasın9950x3d işlemcinin çıkmasını bekliyorum bu Ankart mı yoksa asus rog strix b 650 a yeterli mi