Neler Yeni

Assasins cread valhalla vs odysey

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Kadir
Beyler konu başlıkta Steam de vallaha 250 diğeri 200 hangisini alıyım ve oyun önerisine açığım

Shourd

80+ Gold
Beyler konu başlıkta Steam de vallaha 250 diğeri 200 hangisini alıyım ve oyun önerisine açığım
hocam ilk olarak vallaha değil valhalla .d neyse bence valhalla daha iyi olur bir assasins creed oyunu olarak güzel değil bana hiç süikastçi havası vermedi ama oyun olarak güzel

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,420
İsim
Hacı
Valhalla al.

Aratos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Aras Telli
İkisini de oynadım. Yunan miti severseniz paralı asker rpsi hoşunuza gidiyorsa odyysey. Nord miti severseniz yağma, şantaj, vurkaç vb. Savaş taktikleri hoşunuza giderse valhalla.

Aratos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Aras Telli
Teknik olarak tabii ki valhalla daha iyi

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Kadir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de oynadım. Yunan miti severseniz paralı asker rpsi hoşunuza gidiyorsa odyysey. Nord miti severseniz yağma, şantaj, vurkaç vb. Savaş taktikleri hoşunuza giderse valhalla.
Hocam norm mitoloji hangisi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Odyysey rdr2 gibi galiba

Vazq3ex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ahmet
Biraz gereksiz uzun ama kesinlikle valhalla bölge hikayeleri genel olarak sarıyor uzun güzel vakit geçirtiyor odyssey de çok tekrara biniyor bir süre sonra onda da keşif yapmak güzel fakat aşağı yukarı aynı şeyleri yapıyormuş gibi hissettiriyor valhalla da öyle ama en azından bölgelerin hikayeleri farklı tek bir ana görev üzerinden gidiyormuş gibi hissettirmiyor bir ana hikaye var onun içinde de farklı farklı hikayeler var oynanış gene kaçınılmaz olarak tekrara biniyor valhalla da bu tekrara binme süresini biraz uzatmışlar çok fazla göze batmıyor zaten hikayeli oyun seviyorsan içine çekiyor oyun uzun saat oynamak istiyorsan benim için oynanıştan çok hikaye diyorsan valhalla al ben hem hikayeyi oynayayım hem keşif yapayayım birazda tarih içersin diyorsan odyssey al iki oyunda bir süre sonra sıkıyor ama valhalla da bu süre çok daha uzun ve yetenek çeşitliliği biraz daha güzel hissettirdi bana
(eklemeyi unuttum alabiliyorsan oynamadıysan origins al hikayesi çok güzel atmosferi muazzam çok nadir oyunda hızlı seyahat yapmadan gezdim bu oyun onlardan biri gerçekten oyunun dünyasında gezmek çok güzel oynadığın karakterin assassin olduğunu hissettiren keyifle sıkılmadan hikayesini dlc lerini oynadığım oyun)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,229
Üyeler
161,972
Son üye
Hakoist34
Top Bottom