Neler Yeni

Assasins creed 1 bu mu?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Assassin's Creed™: Director's Cut Edition

bu oyun ac 1 mi oluyor? sanırım altyazı çıkmış altyazıyıda bulabilirsem alıp oynamak istiyorum

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Evet bu. Eski oyun olduğu için TR Yamaları olma ihtimali yüksek.

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bu. Eski oyun olduğu için TR Yamaları olma ihtimali yüksek.
normalde bunun tr yaması yok googleden bakındım anonymus yapmış üyelik karşılığı satıyorlar aylık ücretide 35 40 tl bişeymiş oyunla beraber 70 tl falan olcak

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Anonymous çeviriyi hiç kullanmadım ama üyelik alınca sanırım çevirdikleri pek çok çeviriye 30 gün boyunca erişebiliyorsunuz. Bu da başka resmi dil desteği olmayan ve anonymous'un çeviri arşivinde bulunan oyunların tr yamalarını da indirmek demek. Öyle bakılırsa 40 lira büyük para değil ama tek bir oyun için verilen 40 TL fazla. Karar kişinindir.

@montenegro98

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Anonymous çeviriyi hiç kullanmadım ama üyelik alınca sanırım çevirdikleri pek çok çeviriye 30 gün boyunca erişebiliyorsunuz. Bu da başka resmi dil desteği olmayan ve anonymous'un çeviri arşivinde bulunan oyunların tr yamalarını da indirmek demek. Öyle bakılırsa 40 lira büyük para değil ama tek bir oyun için verilen 40 TL fazla. Karar kişinindir.
anonymous kapandı diye biliyorum yanlış olabilirim ama o oyunun tr yaması yoktu 2 sene önce ben oynadım zaman hatta tr hikayesini anlatan birisi vardı bir gün oynayıp sonra adamın hikayeyi anlatmasını dinliyordum ben aynı yere gelince diğer gün devam ediyordum

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
anonymous kapandı diye biliyorum yanlış olabilirim ama o oyunun tr yaması yoktu 2 sene önce ben oynadım zaman hatta tr hikayesini anlatan birisi vardı bir gün oynayıp sonra adamın hikayeyi anlatmasını dinliyordum ben aynı yere gelince diğer gün devam ediyordum
youtubedan baktım gelmiş hocam türkçe yama birtek anonymus sitesinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
güncelleme : oyunun tr yamasını attığım link üzerinden satın aldım kurdum şuanlık sorunsuz çalışıyor

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Atakan
Komple seriyi oynamak gibi bir düşüncen varsa ilk oyunun özetini izle Assassin's Creed II'den başla.
AC 1 oynanmayacak kadar eski mekanikli ve kendini tekrar ediyor.
Sabır ister bitirmek.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Komple seriyi oynamak gibi bir düşüncen varsa ilk oyunun özetini izle Assassin's Creed II'den başla.
Sabır ister bitirmek.
ben 2 sene önce başladım seriye ve en çok oynanisini sevdim oyundur ac1 o kadar kotü değil gizlilik çok iyi işlenmiş sadece oynanış tekrar ediyor o kadar temayı seven birisi oynar

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
449
İsim
burak karadağ
Diğer oyunların da yamalarına 1 ay boyunca erişebileceksin değil mi, yani bir indirme sınırı falan yok.
evet
Sabır ister bitirmek.
youtube seri videosu çekmeyi düşünüyorum becerebilirsem seri halinde oynayacağım

Top Bottom