Neler Yeni

Assasin's Creed indirimlerinden nelerle faydalanabilirim?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Ya mantıklı olsun, zevk versin, aksiyonlu kaçauvv olsun, ne bilim yani bana o zamanı yaşatsın.
Ordu savaşları ve gemi ile rushlamalar hariç Odyssey, Valhalla'ya göre biraz daha durgun geçiyor o zaman Valhalla bakmalısın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
odyssey en iyisi
Aynı soru: Valhalla mı bu mu yoksa ikisi mi? İkisini ayrı ayrı yorumlar mısın? Hikaye ve oynanış olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ordu savaşları ve gemi ile rushlamalar hariç Odyssey, Valhalla'ya göre biraz daha durgun geçiyor o zaman Valhalla bakmalısın.
Aga mesela zamnında Ezio karakterini oynamıştım. İtalya olanı. Zevk vermişti. Aynı dedin yani lütfen aç. Pahalı geliyor çünkü bana. Ama bu iki oyunda kaçırılmayacak bir şey varsa da kaçırmak istemiyorum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Aynı soru: Valhalla mı bu mu yoksa ikisi mi? İkisini ayrı ayrı yorumlar mısın? Hikaye ve oynanış olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga mesela zamnında Ezio karakterini oynamıştım. İtalya olanı. Zevk vermişti. Aynı dedin yani lütfen aç. Pahalı geliyor çünkü bana. Ama bu iki oyunda kaçırılmayacak bir şey varsa da kaçırmak istemiyorum.
İkisinin de kendine göre artıları var ama uzaktan bakınca aynı oyun gibi duruyor, oynanış tarzından ötürü. Her iki oyunda, ortamda sundukları şeyler birbirlerinden farklı bu onları birbirinden özel kılıyor. İkisinden birine kötü demiyorum ikisi de oynamaya değer.

Unity vs. gibi eski olanların oynama süresi düşük, bütçen varsa Valhalla'yı da Odyssey'i de al. Hem oynama süreleri uzun baya götürür seni.
(Neden sonradan Valhalla'yı da al dediğimi sorarsan kıvırmak için değil, aksiyon seviyorum dedin diye)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
İkisinin de kendine göre artıları var ama uzaktan bakınca aynı oyun gibi duruyor, oynanış tarzından ötürü. Her iki oyunda, ortamda sundukları şeyler birbirlerinden farklı bu onları birbirinden özel kılıyor. İkisinden birine kötü demiyorum ikisi de oynamaya değer.

Unity vs. gibi eski olanların oynama süresi düşük, bütçen varsa Valhalla'yı da Odyssey'i de al. Hem oynama süreleri uzun baya götürür seni.
(Neden sonradan Valhalla'yı da al dediğimi sorarsan kıvırmak için değil, aksiyon seviyorum dedin diye)
Last one for you
Unity, Syndicate hakkında ne düşünüyorsun? Yukarıda hikayesinin kötü olduğu belirtildi. İkisine de ayrı ayrı yorum getirebilir misin? III'ü boş ver. Param bitti.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Last one for you
Unity, Syndicate hakkında ne düşünüyorsun? Yukarıda hikayesinin kötü olduğu belirtildi. İkisine de ayrı ayrı yorum getirebilir misin? III'ü boş ver. Param bitti.
Her ikisinin de hikayeleri tuhaf, en azından benim için ne tatmin edici ne de değil arada bir şey. Ama gizlilik açısından tercih edebileceğim oyunlar.
Her iki oyunda da birbirini tekrarlayan çok görev var sıkılmam dersen ayrı.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Kanka tüm sayfaları okudum işsiz gibi gereksiz sohbet dönmüş, Ben yine işsiz gibi tüm seriyi oynayıp bitirmiş birisi olarak söylüyorum eski serilerle ilgilenme bunların tadı eskide kaldı çok alıp oynamak istersen fiyatları baya ucuz şuan steam de ama şuan ki oyunlardan oynamak istersen eğer tavsiyem vallhalla nedeni de grafik açısından hissiyat açısından ve hikaye açısından biraz da farklı boyut olaylarından ötürü (Spoiler vermeyim) bu oyun alınır oynanır. Origin veya Odyssey oynanacak reddede değiller bana kalırsa çünkü yan görevleri olsun ana görevleri olsun bayık durmadan kale işgal et başkan öldür onu öldür bunu öldür AC serisinin katliamı Odyssey tavsiyem Vallhalla en azından copy paste bile olsa oyun sana belirli hissiyatları veriyor ve beklentiyi karşılıyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Top Bottom