- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam işte ben bu türü seviyorum. Hoplamalı zıplamalı.Pardon bazen bot gibi aynı şeyleri tekrar ediyorum
Şu video yorumuma anlam kazandıracaktır.
Son genel bir cevap verir misin?
1-Valhalla mı Odyssey mi detaylı cevap lütfen.
1.B) İkisini birden almam ziyan mı olur? Hikayeye önem veriyorum. Detaylı cevap lütfen.
2-Gizlilik oyunlarından hangisi veya hangileri güzel? Detaylı cevap lütfen.
Not: Bu mesaja verdiğin yanıtlar daha kararlı bir satın alım için yeni sorulara gebe olabilir Sabrın için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Hudzell Buna yorumun nedir?
Odyssey oynanacak reddede değiller bana kalırsa çünkü yan görevleri olsun ana görevleri olsun bayık durmadan kale işgal et başkan öldür onu öldür bunu öldür AC serisinin katliamı Odyssey tavsiyem Vallhalla en azından copy paste bile olsa oyun sana belirli hissiyatları veriyor ve beklentiyi karşılıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoğu forumda en iyi oyunlardan biri denir Odyssey için.Kanka tüm sayfaları okudum işsiz gibi gereksiz sohbet dönmüş, Ben yine işsiz gibi tüm seriyi oynayıp bitirmiş birisi olarak söylüyorum eski serilerle ilgilenme bunların tadı eskide kaldı çok alıp oynamak istersen fiyatları baya ucuz şuan steam de ama şuan ki oyunlardan oynamak istersen eğer tavsiyem vallhalla nedeni de grafik açısından hissiyat açısından ve hikaye açısından biraz da farklı boyut olaylarından ötürü (Spoiler vermeyim) bu oyun alınır oynanır. Origin veya Odyssey oynanacak reddede değiller bana kalırsa çünkü yan görevleri olsun ana görevleri olsun bayık durmadan kale işgal et başkan öldür onu öldür bunu öldür AC serisinin katliamı Odyssey tavsiyem Vallhalla en azından copy paste bile olsa oyun sana belirli hissiyatları veriyor ve beklentiyi karşılıyor.