Neler Yeni

Assasin's Creed indirimlerinden nelerle faydalanabilirim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Pardon bazen bot gibi aynı şeyleri tekrar ediyorum :D
Şu video yorumuma anlam kazandıracaktır.
Tamam işte ben bu türü seviyorum. Hoplamalı zıplamalı.
Son genel bir cevap verir misin?
1-Valhalla mı Odyssey mi detaylı cevap lütfen.
1.B) İkisini birden almam ziyan mı olur? Hikayeye önem veriyorum. Detaylı cevap lütfen.
2-Gizlilik oyunlarından hangisi veya hangileri güzel? Detaylı cevap lütfen.

Not: Bu mesaja verdiğin yanıtlar daha kararlı bir satın alım için yeni sorulara gebe olabilir :) Sabrın için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Hudzell Buna yorumun nedir?
Odyssey oynanacak reddede değiller bana kalırsa çünkü yan görevleri olsun ana görevleri olsun bayık durmadan kale işgal et başkan öldür onu öldür bunu öldür AC serisinin katliamı Odyssey tavsiyem Vallhalla en azından copy paste bile olsa oyun sana belirli hissiyatları veriyor ve beklentiyi karşılıyor.

Kanka tüm sayfaları okudum işsiz gibi gereksiz sohbet dönmüş, Ben yine işsiz gibi tüm seriyi oynayıp bitirmiş birisi olarak söylüyorum eski serilerle ilgilenme bunların tadı eskide kaldı çok alıp oynamak istersen fiyatları baya ucuz şuan steam de ama şuan ki oyunlardan oynamak istersen eğer tavsiyem vallhalla nedeni de grafik açısından hissiyat açısından ve hikaye açısından biraz da farklı boyut olaylarından ötürü (Spoiler vermeyim) bu oyun alınır oynanır. Origin veya Odyssey oynanacak reddede değiller bana kalırsa çünkü yan görevleri olsun ana görevleri olsun bayık durmadan kale işgal et başkan öldür onu öldür bunu öldür AC serisinin katliamı Odyssey tavsiyem Vallhalla en azından copy paste bile olsa oyun sana belirli hissiyatları veriyor ve beklentiyi karşılıyor.
Çoğu forumda en iyi oyunlardan biri denir Odyssey için.

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
1.B) İkisini birden almam ziyan mı olur? Hikayeye önem veriyorum. Detaylı cevap lütfen.

Not: Bu mesaja verdiğin yanıtlar daha kararlı bir satın alım için yeni sorulara gebe olabilir :) Sabrın için teşekkürler.

Kime göre en iyi? Neye göre en iyi? Odyssey için güzel konuşan birinin Origin hakkında da iyi konuşması gerekir ama tam tersi kötülüyorlar halbuki Odyssey Origin pastesi bir oyun forumlar da yazanlara çok inanmayın hocam ben stres atmak dakika başı lvl'i yüksek adamlar katledip Metin 2 tarzı oyun oynamak istiyorum derseniz buyurun :uzgunpeepo:

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama

Dayanamayıp bende cevap yazıyım dedim en sonunda eğer unity veya sydicate den birini alıcaksan sydicate daha iyi ama bana göre unity daha güzel sydicate in o fabrikalarla dolu şehirini sevmiyorum unity harita olarak daha iyi benim için ama kalan her şey de sydicate ama ikisinide alıcaksan alınırfiyatları zaten ucuz indirimlerde

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

1- Öncelikle Odyssey de Valhalla da bir "Assassin" olma kavramından zaten uzak oyunlar, şunu diyebilirim ki Valhalla gerçekten bir viking olmanın nasıl olduğunu yansıtmayı başarmış bundan ötürü Odyssey'e göre daha dolu bir oynanışı olduğunu söylemek mümkün.
Odyssey, Valhalla'ya göre tekrar söylüyorum daha sakin kalan bir oyun. Hikaye açısından spoiler vermek istemiyorum ikisi de gayet iyi, Ubisoft zaten kopyala yapıştır oyun çıkarıyor yani Valhalla, Odyssey'in kopyalanmış + bir kaç özellik getirilmiş versiyonundan başka hiçbir şey değil.
Ben sakinliğinden hoşnut olduğumdan Odyssey tercih ediyorum.

1.B İkisini alman ziyan olur çünkü temelde birbirlerinin benzeri oyunlar, ikisinden birini hangisini önce oynarsan ötekisini bitirmeden sıkılacaksın. Bende öyle oldu, Valhalla'nın sonunu getiremedim tekrar Odyssey'e döndüm (Odyssey'i hiçbir zaman tam bitiremedim, Odyssey'i bitirmeden Valhalla'ya geçmeye çalışıp görgüsüzlük yaptım sadece, belki Odyssey'i bitirirsem bu sefer Valhalla'ya çökerim.)

2- Gizlilik için Unity ve Syndicate, Syndicate'de grapple vs. de giriyor işin içine ama farklı bir hava da katıyor. Syndicate tercihim değil dersen III derim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Kime göre en iyi? Neye göre en iyi? Odyssey için güzel konuşan birinin Origin hakkında da iyi konuşması gerekir ama tam tersi kötülüyorlar halbuki Odyssey Origin pastesi bir oyun forumlar da yazanlara çok inanmayın hocam ben stres atmak dakika başı lvl'i yüksek adamlar katledip Metin 2 tarzı oyun oynamak istiyorum derseniz buyurun :uzgunpeepo:
Sana genel olarak sorayım:
Hangi oyunları alınmalı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam originden sonra gelen hepsi birbirinin kopyala yapıştır hali, Ubisoft hep böyle yapıyor sıradışı bir durum yok ki. Biz sunulan ortamlar sayesinde oyunları birbirinden ayırıp yorumlamaya çalışıyoruz.

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
1- Öncelikle Odyssey de Valhalla da bir "Assassin" olma kavramından zaten uzak oyunlar, şunu diyebilirim ki Valhalla gerçekten bir viking olmanın nasıl olduğunu yansıtmayı başarmış bundan ötürü Odyssey'e göre daha dolu bir oynanışı olduğunu söylemek mümkün.
Odyssey, Valhalla'ya göre tekrar söylüyorum daha sakin kalan bir oyun. Hikaye açısından spoiler vermek istemiyorum ikisi de gayet iyi, Ubisoft zaten kopyala yapıştır oyun çıkarıyor yani Valhalla, Odyssey'in kopyalanmış + bir kaç özellik getirilmiş versiyonundan başka hiçbir şey değil.
Ben sakinliğinden hoşnut olduğumdan Odyssey tercih ediyorum.

1.B İkisini alman ziyan olur çünkü temelde birbirlerinin benzeri oyunlar, ikisinden birini hangisini önce oynarsan ötekisini bitirmeden sıkılacaksın. Bende öyle oldu, Valhalla'nın sonunu getiremedim tekrar Odyssey'e döndüm (Odyssey'i hiçbir zaman tam bitiremedim, Odyssey'i bitirmeden Valhalla'ya geçmeye çalışıp görgüsüzlük yaptım sadece, belki Odyssey'i bitirirsem bu sefer Valhalla'ya çökerim.)

2- Gizlilik için Unity ve Syndicate, Syndicate'de grapple vs. de giriyor işin içine ama farklı bir hava da katıyor. Syndicate tercihim değil dersen III derim.
Başta yazılanlar doğru fakat araya bir virgül koymak isterim Unity gizlilik değil saçma sapan bir oyun o oyunda gizlilik kavramı yok hatalardan ötürü Syndicate favorimdir iki karakter yönetmek o karakterlere has skilleri yönetmek gerçekten harika gizlilik konusunda net Syndicate

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,559
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Hocam, bu bakın tamamen kişisine göre değişecek bir durum. Ben oyunda tekrar tekrar adam öldürmekten aşırı zevk alıyorum, ayrıca bu bayıklık Valhalla'da da var. ALOO KOPYALA YAPIŞTIR HOCAMMM

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Hocam originden sonra gelen hepsi birbirinin kopyala yapıştır hali, Ubisoft hep böyle yapıyor sıradışı bir durum yok ki. Biz sunulan ortamlar sayesinde oyunları birbirinden ayırıp yorumlamaya çalışıyoruz.
Forumlarda "en iyi" dendiği için otomatik bir açıklama yapmak istedim hocam yoksa yorumlarınızın farkındayım.

Sana genel olarak sorayım:
Hangi oyunları alınmalı?
Bak hocam eski seriyi oynamadıysan eğer AC 3 e kadar oynaman seni fazlasıyla tatmin eder. Ben eskiyi bitirdim yeniyi isterim dersen Syndicate ve Vallhalla en azından birisi atmosfer olarak hikaye olarak karakterler olarak isteklerini karşılar diğeri ise play time uzun ama en azından vikingleri anlatan bir hikayeye girmiş olursun iskandinav mitolojisini öğrenmiş olursun.

Son düzenleme:

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Forumlarda "en iyi" dendiği için otomatik bir açıklama yapmak istedim hocam yorumlarınızın farkındayım.

Bak hocam eski seriyi oynamadıysan eğer AC 3 e kadar oynaman senin fazlasıyla tatmin eder. Ben eskiyi bitirdim yeniyi isterim dersen Syndicate ve Vallhalla en azından birisi atmosfer olarak hikaye olarak karakterler olarak isteklerini karşılar diğeri ise play time uzun ama en azından vikingleri anlatan bir hikayeye girmiş olursun iskandinav mitolojisini öğrenmiş olursun.
Sadece küçüklüğümde bebe olduğum zamanlarda AC II'yi oynamıştım.
1 ve 3'ü de mi oynamalıyım?
Syndicate ve Valhalla ikisini de mi alayım?
Ya black flag brotherhood revelations falan onlara ne dersin?

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Sadece küçüklüğümde bebe olduğum zamanlarda AC II'yi oynamıştım.
1 ve 3'ü de mi oynamalıyım?
Syndicate ve Valhalla ikisini de mi alayım?
Ya black flag brotherhood revelations falan onlara ne dersin?
Bak AC serisi Black Flag'e kadar birbiri arkası hikayeyi takip eden seriler di revelations brotherhood vs vs AC 4'den sonra seri bozuldu gemi savaşları korsanlık araya girdi neden böyle diyorum black flagten sonra Rogue da gayet iyi bir oyun hikayesi AC 3 ile bağlantılı ama oyun çoğunlukla gemi savaşlarına itiyor ve gemin iyi değilse görevlere giderken hep patlatıyorlar en azından bende öyle oluyordu. Oyunu oynamak istersen 1'den 4'e kadar oyna pişman etmez türkçe yama ile mis gibi oynarsın. Diğer soruya gelirsek Syndicate her şeyi harika bir londra havası veren gizlilik konusunda görevleri konusunda çift karakter yönetme konusunda harika oyun tavsiye ederim. Vallahaya gelirsek eğer dediğim gibi iskandinav mitolojisini gösteren öğreten vikingler ile yani klanın ile bir yerlere baskın attığın bir oyun hikayesi ne kadar ilgini çeker bilemem.

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Oyun bundan ibaret ise çekmez. Odyssey'i de almıyorum o zaman. Kötü diyorsan ?

Bu cepte.

1-4'e kadar dediğin oyunlar hangileri? Çünkü brotherhood revelation falan da onun içine giriyor vikipediye göre.
resim_2021-12-16_221943.png

Bunların hepsi hikaye temelli ve diğer isteklerini karşılayan oyunlar. Hepsinin trailerlarına bak daha iyi anlarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,105
Üyeler
163,432
Son üye
AlpiskocS