Neler Yeni

Assasin's Creed indirimlerinden nelerle faydalanabilirim?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Alıntıyı görüntüle

Bunların hepsi hikaye temelli ve diğer isteklerini karşılayan oyunlar.
Şimdi gardaş benim steam cüzdanım'da 170,50 var ve bu oyunlar aşıyor. Yani ben AC'den 1-2 oyun oradan 1 oyun oradan 1 oyun diye planlamıştım. Sence bu oyunlar cidden oynanmalı mı? Yani bütçeyi ve hatta fazlasını tek seferde AC'ye harcamak doğru mu?

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Şimdi gardaş benim steam cüzdanım'da 170,50 var ve bu oyunlar aşıyor. Yani ben AC'den 1-2 oyun oradan 1 oyun oradan 1 oyun diye planlamıştım. Sence bu oyunlar cidden oynanmalı mı? Yani bütçeyi ve hatta fazlasını tek seferde AC'ye harcamak doğru mu?
Zevkine kalmış bir şey, Çok oynamak istersen önce Syndicate'in trailer izle almak istersen onu al o net alınacak bir oyun benim fikrimce, Eski serileri oynamak istersen eğer attığım ss'te ki sıralamaya göre oyna öyle oynamazsan hikayeler karışır hiç bir şey anlamazsın.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ynamak istersen eğer attığım ss'te ki sıralamaya göre oyna öyle oynamazsan hikayeler karışır hiç bir şey anlamazsın.
Ya zaten sıraya göre oynarım da tek seferde satın almak şimdi doğru bir hareket mi sence? Yani AC kolay kolay indirime girer mi ileride?

0xLa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Hazer Devran
Aga zevkime değil cebime kalmış bir şey. :D
Yani AC'den birkaç oyun alıp başka oyunlara da mı baksam yoksa ful AC mi?
Bu para değil zevk meselesi hanginisinin seni tatmin edeceğini bilemem, Hangisinin isteklerini karşılayacağını bilemem. Şunu diyebilirim tek bir oyununu almak istersen sadece Syndicate al geç :uzgunpeepo:

Top Bottom