Kostüm, at vb şeyler, değmez.Oyunu 23 liraya Deluxe edition olarak alabiliyorum.
60 liraya gold almak değer mi?
Şimdi size göre her şey değer ok. Fakat gerçekten değer mi? Ne katıyor ne artısı var? Normalinde ne yok bu neyi tamamlıyor?
Bazıları Fate of Atlantis diye bir dlc var o müthiş süper 60 değer falan diyor.Kostüm, at vb şeyler, değmez.
Bu oyunu Gold Edition dışında almak oyuna hakaret olur.
Deluxe ed. ile karıştırıyorsun. Gold edition season pass veriyor.Kostüm, at vb şeyler, değmez.
Bilginiz varsa soruyorum. İlk kılıç mı ne sonra atlantis dlc si 60 Liraya değer mi ne katıyor?Deluxe ed. ile karıştırıyorsun. Gold edition season pass veriyor.
Fate of atlantis oynamadım ama olmadan olmaz herhalde ya, ben 30 tl'ye almıştım odyssey'i para ayarlıyım dlc'yi de alcam.Bazıları Fate of Atlantis diye bir dlc var o müthiş süper 60 değer falan diyor.
Bu dlc görev vs. getirmiyor muydu ? İtem içinse gerek yok cheat engine ile ekle ban da yemezsin zaten.Bilginiz varsa soruyorum. İlk kılıç mı ne sonra atlantis dlc si 60 Liraya değer mi ne katıyor?
Ya çok para gidiyor. Off. Sepet şimdi 180. Onu dlc eklesem 240. Kimin nikahı artık. Az para değil yani.Almışken tam al.
Dlcleri oynamadım pek bir bilgim yok. Hangi platformdan almayı düşünüyorsun? Gold ed. alsan yeter herhalde, yani öyle skine vs. düşkün değilsen. İstiyorsan şimdi oyunu al sonra season pass'i alırsın ama indirimde alman lazım.Ya çok para gidiyor. Off. Sepet şimdi 180. Onu dlc eklesem 240. Kimin nikahı artık. Az para değil yani.
Epic ten alacağım.Dlcleri oynamadım pek bir bilgim yok. Hangi platformdan almayı düşünüyorsun? Gold ed. alsan yeter herhalde, yani öyle skine vs. düşkün değilsen. İstiyorsan şimdi oyunu al sonra season pass'i alırsın ama indirimde alman lazım.
Ne katıyor?Değer