Neler Yeni

Assasins Creed önerisi

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Hangisini önerirsiniz yada bu tarzda öneriniz varmı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Unity serinin en kötü oyunudur. İlk oyun fena değil ama başarılı olamamıştır. 2. oyun en başarılı oyun olarak basında kabul edilir.Benim de en sevdiğim 2'dir. 2 den başla.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Unity serinin en kötü oyunudur. İlk oyun fena değil ama başarılı olamamıştır. 2. oyun en başarılı oyunlarındandır. 2 den başla.
Beyler bana aşırı sarıcak oyun önerin ne olduğu farketmez ama grafikleri çok kötü olmasın çok sıkılıyorum hazır inidiirm varken alıyım

Rammstein

80+ Silver
Şu oyunda sürekli bug var diyorlar. O yüzden hiç alıp da oynamadım. Korkudan :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben nedense çok seviyorum zevksizmiyim neyim
Oyun bozuk çıktı. Herkes tarafından yerden yere vuruldu. Ubisoft fena çaktı. Dünyanın zararını etti. Unity'i seven insan bir elin parmağını geçmez. Sen istisnasın dostum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler bana aşırı sarıcak oyun önerin ne olduğu farketmez ama grafikleri çok kötü olmasın çok sıkılıyorum hazır inidiirm varken alıyım
AC 2 al işte. Aşırı sarar.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Assassins creed serisini daha önce hiç oynamadıysan ve sistemin kaldırıyorsa diğer arkadaşlar da hak verir ki önceki oyunlari oynamaya gerek yok direkt origins ardından odyssey oyna derim ben.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
prince of persia bu oyun assassin's creed ilham vermiş bir oyun oynamanı tavsiye ederim
Hatta oyunun adı Prince of Persia Assassin olarak çıkacaktı sonra değiştirdiler :D

Assassins creed serisini daha önce hiç oynamadıysan ve sistemin kaldırıyorsa diğer arkadaşlar da hak verir ki önceki oyunlari oynamaya gerek yok direkt origins ardından odyssey oyna derim ben.
Haklısın. Ezio üçlemesi dışında oyunların birbiriyle bağlantısı yok denecek kadar az.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Hatta oyunun adı Prince of Persia Assassin olarak çıkacaktı sonra değiştirdiler :D

Haklısın. Ezio üçlemesi dışında oyunların birbiriyle bağlantısı yok denecek kadar az.

evet bu konu hakkında enis cherryson bir video bile yapmıştı prince of persianın bende ayrı bir yeri vardır :)

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
evet bu konu hakkında enis cherryson bir video bile yapmıştı prince of persianın bende ayrı bir yeri vardır :)
Benim için de çok özel bir oyundur. Warrior Within en sevdiğim oyunudur. Hala oynanabilir taş gibi oyun.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,414