Okusaydın benlik bir şey yokSordum bilmiyorum dedim niye tersliyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Raporlamasına gerek yok link kapatılmıs zaten benim
Okusaydın benlik bir şey yokSordum bilmiyorum dedim niye tersliyosun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Raporlamasına gerek yok link kapatılmıs zaten benim
Siteyi önerdim ve kaldırıldı uzatmana gerek yok ben Kurulum TV youtube kanalını öneriyrum.Yav o site korsan oyun paylaşıyor önerme şunu
Ve bu oyun eski olmasına ragmen hala yeri doldurulamadı. Ubisoft AC brodherhood, AC revolution, AC 3, AC 4 Black flag, AC unity, AC ROGUE ve AC sdynatice oyunlarını çıkardı. 7 tane oyun saydım Bunların hepsi AC 2 den sonra çıktı dostum . Sonra çıkmasına ragmen hiçbirisi AC 2 nin yanına bile yaklaşamadı. En sonunda ztn seri ölüyordu. Oyunun türünü kökten degiştirdiler. RPG olarak Ac origins çıkardılar .evette oyun baya eskiymiş be
yorumlarını oku videoalrın eğer bulaşırsa ben kefilim.virüs falan bulaşırsa
Şuan korsan oyun sitesinin youtube kanalını öneriyorsunSiteyi önerdim ve kaldırıldı uzatmana gerek yok ben Kurulum TV youtube kanalını öneriyrum.
zaten en yüksek oy hala Assassin’s Creed II deVe bu oyun eski olmasına ragmen hala yeri doldurulamadı. Ubisoft AC brodherhood, AC revolution, AC 3, AC 4 Black flag, AC unity, AC ROGUE ve AC sdynatice oyunlarını çıkardı. 7 tane oyun saydım Bunların hepsi AC 2 den sonra çıktı dostum . Sonra çıkmasına ragmen hiçbirisi AC 2 nin yanına bile yaklaşamadı. En sonunda ztn seri ölüyordu. Oyunun türünü kökten degiştirdiler. RPG olarak Ac origins çıkardılar .
Şuan korsan oyun sitesinin youtube kanalını öneriyorsun
Ezio 3'lüsünden sonra çıkan oyunlar en iyi Ac oyunları benceVe bu oyun eski olmasına ragmen hala yeri doldurulamadı. Ubisoft AC brodherhood, AC revolution, AC 3, AC 4 Black flag, AC unity, AC ROGUE ve AC sdynatice oyunlarını çıkardı. 7 tane oyun saydım Bunların hepsi AC 2 den sonra çıktı dostum . Sonra çıkmasına ragmen hiçbirisi AC 2 nin yanına bile yaklaşamadı. En sonunda ztn seri ölüyordu. Oyunun türünü kökten degiştirdiler. RPG olarak Ac origins çıkardılar .
internetten izliyorum 2009da çıkmasına reğmen oyun iyihikaye bakımından en iyi ac bence ama combatı oynanışı biraz eski bazı yerlerde kanser olmuştum oynarken
İndir bulunsun kral )) anladıninternetten izliyorum 2009da çıkmasına reğmen oyun iyi
İndir bulunsun kral )) anladın