İlk saatlerden direk bağlar kendine rahat olAlalı çok oldu da daha başlayamadım
Bende sandım alıcan neden oynamıyon o zaman nefis bir oyun oynamaya doyamıcan ilk haftada 30 saatten fazla oynamıştımAlalı çok oldu da daha başlayamadım
Bence tam tersi kendini oyuna veriyorsun anlamak için benimde ilkti ama çok sardı seçimlerimin vericeği sonuçlar beni dahada oynamaya itmişti farklı taktikler kurmak falan çok zevkli zaten varmış arkadaşta bi denesin o da fikirlerini paylaşsınSıra tabanlı herhangi bir oyun oynamadıysanız sarmama ihtimali yüksek
Tek sebebi büyük oyuna başlamadan önceki üşengeçlik yemin ederim. Acelemiz yok başlayacağımBende sandım alıcan neden oynamıyon o zaman nefis bir oyun oynamaya doyamıcan ilk haftada 30 saatten fazla oynamıştım
Bu tür ile sıfır alakam olmasına rağmen riske girip aldım ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Piyasadaki neredeyse her oyun türünden oyun oynamış ve yüzlerce oyunu yalayıp yutmuş biriyim ama BG3 oynayana kadar hiç sıra tabanlı RPG oyunu oynamıştım. Şu an steam'de 200 saatim var ve arada yeni karakter açıp giriyor farklı şeyler deniyor her seferinde de farklı sonuçlar ile karşılaşıyorum. Kesinlikle tavsiye ederimBu tarzda hiç oyun oynamadım indirimde almayı düşünüyorum alınır mı?
Hocam bi şey desem spoiler sayılır mı bilmiyorum ona göre bir şey diyecektim kararsız kaldımBu tür ile sıfır alakam olmasına rağmen riske girip aldım ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Piyasadaki neredeyse her oyun türünden oyun oynamış ve yüzlerce oyunu yalayıp yutmuş biriyim ama BG3 oynayana kadar hiç sıra tabanlı RPG oyunu oynamıştım. Şu an steam'de 200 saatim var ve arada yeni karakter açıp giriyor farklı şeyler deniyor her seferinde de farklı sonuçlar ile karşılaşıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Özelden yaz.Hocam bi şey desem spoiler sayılır mı bilmiyorum ona göre bir şey diyecektim kararsız kaldım
Aga hayatımda oynamadım bu tarz (rol yapma olarak witcher oynamıştım sadece crpg hiç oynamadım.) ama indirimde diye perşembe günü aldım , pazar akşamına kadar günde 7 saat falan oynadım sonra baktım hayat bitiyor sildim oyunu çok güzel şahane bir oyun muhakkak kaçırmayın derimBu tarzda hiç oyun oynamadım indirimde almayı düşünüyorum alınır mı?
Şuanlık 12 saat oynadım ve oyuna bayıldım. Oyunun daha başındayım ve bu kadar saracağını düşünmemiştim. Oyunda tek üzüldüğüm şey o kadar büyük ki birşeyler kaçırıyormuşum gibi hissediyorumBende sandım alıcan neden oynamıyon o zaman nefis bir oyun oynamaya doyamıcan ilk haftada 30 saatten fazla oynamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence tam tersi kendini oyuna veriyorsun anlamak için benimde ilkti ama çok sardı seçimlerimin vericeği sonuçlar beni dahada oynamaya itmişti farklı taktikler kurmak falan çok zevkli zaten varmış arkadaşta bi denesin o da fikirlerini paylaşsın
Kaçırıyorsun zaten bende kaçırdım baştan farklı biçimde oynayacam bı sefer kaçırmama imkanın yok gibi bir şeyŞuanlık 12 saat oynadım ve oyuna bayıldım. Oyunun daha başındayım ve bu kadar saracağını düşünmemiştim. Oyunda tek üzüldüğüm şey o kadar büyük ki birşeyler kaçırıyormuşum gibi hissediyorum
Hocam zaten 1 savaşta tam 45 dk harcadım öldüm sonra savaşı çözünce 15 dk da bitirdim. 1 savaş bana 1 saate patladı. İlk seferimde 80 saatin altında bitmesi imkansız gibi 2. Sefer oynarsam araya 1 sene koyarım. Bir de bg3 gazıyla gidip diğer larian oyunlarını da satın aldım bg3 den sonra onlara bakıcamKaçırıyorsun zaten bende kaçırdım baştan farklı biçimde oynayacam bı sefer kaçırmama imkanın yok gibi bir şey