Neler Yeni

Baldur's Gate 3 Alınır Mı?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
ismail
Sıra tabanlı herhangi bir oyun oynamadıysanız sarmama ihtimali yüksek

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Alalı çok oldu da daha başlayamadım
Bende sandım alıcan neden oynamıyon o zaman nefis bir oyun oynamaya doyamıcan ilk haftada 30 saatten fazla oynamıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıra tabanlı herhangi bir oyun oynamadıysanız sarmama ihtimali yüksek
Bence tam tersi kendini oyuna veriyorsun anlamak için benimde ilkti ama çok sardı seçimlerimin vericeği sonuçlar beni dahada oynamaya itmişti farklı taktikler kurmak falan çok zevkli zaten varmış arkadaşta bi denesin o da fikirlerini paylaşsın

CupOk

80+ Bronze
Bende sandım alıcan neden oynamıyon o zaman nefis bir oyun oynamaya doyamıcan ilk haftada 30 saatten fazla oynamıştım
Tek sebebi büyük oyuna başlamadan önceki üşengeçlik yemin ederim. Acelemiz yok başlayacağım

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Arif
Bu tarzda hiç oyun oynamadım indirimde almayı düşünüyorum alınır mı?
Bu tür ile sıfır alakam olmasına rağmen riske girip aldım ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Piyasadaki neredeyse her oyun türünden oyun oynamış ve yüzlerce oyunu yalayıp yutmuş biriyim ama BG3 oynayana kadar hiç sıra tabanlı RPG oyunu oynamıştım. Şu an steam'de 200 saatim var ve arada yeni karakter açıp giriyor farklı şeyler deniyor her seferinde de farklı sonuçlar ile karşılaşıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Bu tür ile sıfır alakam olmasına rağmen riske girip aldım ve hayatımda verdiğim en iyi kararlardan biri olduğunu düşünüyorum. Piyasadaki neredeyse her oyun türünden oyun oynamış ve yüzlerce oyunu yalayıp yutmuş biriyim ama BG3 oynayana kadar hiç sıra tabanlı RPG oyunu oynamıştım. Şu an steam'de 200 saatim var ve arada yeni karakter açıp giriyor farklı şeyler deniyor her seferinde de farklı sonuçlar ile karşılaşıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Hocam bi şey desem spoiler sayılır mı bilmiyorum ona göre bir şey diyecektim kararsız kaldım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Onur Yücel
Bu tarzda hiç oyun oynamadım indirimde almayı düşünüyorum alınır mı?
Aga hayatımda oynamadım bu tarz (rol yapma olarak witcher oynamıştım sadece crpg hiç oynamadım.) ama indirimde diye perşembe günü aldım , pazar akşamına kadar günde 7 saat falan oynadım sonra baktım hayat bitiyor sildim oyunu :D çok güzel şahane bir oyun muhakkak kaçırmayın derim

Ve paranın hakkını bu kadar veren nadir oyunlardan, içerik sınırsız içinde. Ömrünüz yetmez tüketmeye desek abartmış sayılmayız.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Serdar Akyaka
Sırf Türkçe olduğu için bile almaya değer. Eğer Türkçe olmasaydı halâ çevrilmesini bekliyor olabilirdik. Rockstar ve diğerleri örnek alsın.

CupOk

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence tam tersi kendini oyuna veriyorsun anlamak için benimde ilkti ama çok sardı seçimlerimin vericeği sonuçlar beni dahada oynamaya itmişti farklı taktikler kurmak falan çok zevkli zaten varmış arkadaşta bi denesin o da fikirlerini paylaşsın
Şuanlık 12 saat oynadım ve oyuna bayıldım. Oyunun daha başındayım ve bu kadar saracağını düşünmemiştim. Oyunda tek üzüldüğüm şey o kadar büyük ki birşeyler kaçırıyormuşum gibi hissediyorum

Ben10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eray Fındık
Şuanlık 12 saat oynadım ve oyuna bayıldım. Oyunun daha başındayım ve bu kadar saracağını düşünmemiştim. Oyunda tek üzüldüğüm şey o kadar büyük ki birşeyler kaçırıyormuşum gibi hissediyorum
Kaçırıyorsun zaten bende kaçırdım baştan farklı biçimde oynayacam bı sefer kaçırmama imkanın yok gibi bir şey

CupOk

80+ Bronze
Kaçırıyorsun zaten bende kaçırdım baştan farklı biçimde oynayacam bı sefer kaçırmama imkanın yok gibi bir şey
Hocam zaten 1 savaşta tam 45 dk harcadım öldüm sonra savaşı çözünce 15 dk da bitirdim. 1 savaş bana 1 saate patladı. İlk seferimde 80 saatin altında bitmesi imkansız gibi 2. Sefer oynarsam araya 1 sene koyarım. Bir de bg3 gazıyla gidip diğer larian oyunlarını da satın aldım bg3 den sonra onlara bakıcam

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,591
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Sıra tabanlı hiç oynamadığım için ilk denemede içine girememiştim. Daha sonra Banner Saga oyunlarını oynadım, bu yaz da tekrardan Baldur's Gate'e şans verdim ve çok iyi oyun. Dövüş sistemine alıştıktan sonra çok zevk almaya başlıyorsun.

Top Bottom