Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Hocam 15 dakka sonra Virüs var galiba diye konu açmayın lütfen
Hocam 15 dakka sonra Virüs var galiba diye konu açmayın lütfen
inşallahHocam 15 dakka sonra Virüs var galiba diye konu açmayın lütfen
Git yorumlarına bak )Hocam 15 dakka sonra Virüs var galiba diye konu açmayın lütfen
ne yalan söyleyeyim bende oradan oyun indirdim ama korsanı desteklemiyorum.tavsiyeler verdiği videolarıda var .
Ya kardeşim aklın bulanmasın GTA 5 Max payne Call of duty Ets 2 hepsini ordan yükledim kefilim diyorum ya !inşallah
Durumumuz yok belki kral oyun yapımcıları kırdıkları kadar parayı kırdılar zatenne yalan söyleyeyim bende oradan oyun indirdim ama korsanı desteklemiyorum.
ben de indirmiştim korsa oyun fakat vürüs falan yoktuYa kardeşim aklın bulanmasın GTA 5 Max payne Call of duty Ets 2 hepsini ordan yükledim kefilim diyorum ya !
aynen ama yeni çıkan oyunlar artık kırılamıyacak heralde rdr2 hala kırılmadıYa kardeşim aklın bulanmasın GTA 5 Max payne Call of duty Ets 2 hepsini ordan yükledim kefilim diyorum ya !
Mesaj otomatik birleştirildi:
Durumumuz yok belki kral oyun yapımcıları kırdıkları kadar parayı kırdılar zaten
Yok daha kırılmaz o 4 5 senesi varben de indirmiştim korsa oyun fakat vürüs falan yoktu
aynen ama yeni çıkan oyunlar artık kırılamıyacak heralde rdr2 hala kırılmadı
Hocam benim durumdan değilde daha çok yeni bilgisayar alınca steam kütüphanesi dizicem ve yeni steam hesabı olacak ondan dolayı almıyorum oyunları bu site güzel gerçekten durum yoksa bu site en iyisi.Ya kardeşim aklın bulanmasın GTA 5 Max payne Call of duty Ets 2 hepsini ordan yükledim kefilim diyorum ya !
Durumumuz yok belki kral oyun yapımcıları kırdıkları kadar parayı kırdılar zaten
Aynen öyle abi.Hocam benim durumdan değilde daha çok yeni bilgisayar alınca steam kütüphanesi dizicem ve yeni steam hesabı olacak ondan dolayı almıyorum oyunları bu site güzel gerçekten durum yoksa bu site en iyisi.