Neler Yeni

Assassin’s Creed II alınır mı

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
haro
evette oyun baya eskiymiş be
Ve bu oyun eski olmasına ragmen hala yeri doldurulamadı. Ubisoft AC brodherhood, AC revolution, AC 3, AC 4 Black flag, AC unity, AC ROGUE ve AC sdynatice oyunlarını çıkardı. 7 tane oyun saydım :D Bunların hepsi AC 2 den sonra çıktı dostum :). Sonra çıkmasına ragmen hiçbirisi AC 2 nin yanına bile yaklaşamadı. En sonunda ztn seri ölüyordu. Oyunun türünü kökten degiştirdiler. RPG olarak Ac origins çıkardılar :).

bugraT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
buğra tepe
hikaye bakımından en iyi ac bence ama combatı oynanışı biraz eski bazı yerlerde kanser olmuştum oynarken :D

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Oyun eski fakat en iyi AC oyunlarından, 20 TL altına her türlü alınır 15-20 saat sürüyor iyice kasılarak ve birazda yan görevlere asılarak çok rahat 25 saat falan sürer.

Excator23cm

80+ Gold
Ve bu oyun eski olmasına ragmen hala yeri doldurulamadı. Ubisoft AC brodherhood, AC revolution, AC 3, AC 4 Black flag, AC unity, AC ROGUE ve AC sdynatice oyunlarını çıkardı. 7 tane oyun saydım :D Bunların hepsi AC 2 den sonra çıktı dostum :). Sonra çıkmasına ragmen hiçbirisi AC 2 nin yanına bile yaklaşamadı. En sonunda ztn seri ölüyordu. Oyunun türünü kökten degiştirdiler. RPG olarak Ac origins çıkardılar :).
zaten en yüksek oy hala Assassin’s Creed II de

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ezio 3'lüsünden sonra çıkan oyunlar en iyi Ac oyunları bence

Excator23cm

80+ Gold
hikaye bakımından en iyi ac bence ama combatı oynanışı biraz eski bazı yerlerde kanser olmuştum oynarken :D
internetten izliyorum 2009da çıkmasına reğmen oyun iyi

Top Bottom