Öneri Assassin's Creed Nasıl Bir Oyun?

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,563
Selamlar Hep Oynayacağım Diye Bir Yerimde Kalan Bir Oyun Ama Hiç Bilgim Yok Oyun Hakkında Oyun Nasıl bir şey Beyler Yani Gizlilik Oyunu Diye Biliyorum Hitman Serisini Çok Seviyorum 500-600 Saatim Vardır Nerdeyse Hitman Gibi Tamamen Gizlilik Odaklı Mı ? Hangi Oyunu Oynamamı Önerirsiniz ? En Yenisini Oynamak Mantıklı Mı ? Yada Vallaha Felan ?

kanka tüm serilerini oynadım her defasındada heyecanla bekledim en baştan başla seri şeklinde oyna hiç pişman olmazsın garanti ederim tamamen gizlilik içermiyor oyunun bazı kısımlarında gizlilik gerekiyor bazen ise tamamen akışında oynuyorsun aslında bu sanada bağlı bi anda meydana çıkıp hedeflere saldırabilirsin istersen gizli şekilde ilerleyip tek tek ortadan kaldıradabilirsin şuan shadowa başladım ben film izler gibi bi hikayedeyim aşırı keyifli

Hocam bazı oyunlarında çok iyi olan ama çoğunda batıran bir seri
Genel olarak gizlilik ve aksiyon ağırlıklı zevkli bir seri
Önerdiğim oyunlar
Assasins creed 2 brotherhood
Assasins creed 4 black flag(korsan oyunu gemiler falanda var)
Assasing creed valhalla
Ve mirage

özet sarıyor ama başta sıkılıyorsun sanki her defasında oyunu baştan öğretiyor gibi

Selamlar Hep Oynayacağım Diye Bir Yerimde Kalan Bir Oyun Ama Hiç Bilgim Yok Oyun Hakkında Oyun Nasıl bir şey Beyler Yani Gizlilik Oyunu Diye Biliyorum Hitman Serisini Çok Seviyorum 500-600 Saatim Vardır Nerdeyse Hitman Gibi Tamamen Gizlilik Odaklı Mı ? Hangi Oyunu Oynamamı Önerirsiniz ? En Yenisini Oynamak Mantıklı Mı ? Yada Vallaha Felan ?
Far cry oynadın mı oynadıysan Far cry'ın tps bakış açılı versiyonu. Tamamen gizlilik diye adlandırılamaz istersen gizli gidersin. Yapay zekalar zaten berbat her şekilde rahat ediyorsun. İstersen kese kese de gidebilirsin. Bana kalırsa hiç biri oynanmaz bu son çıkanların. Bir tek shadows grafiksel anlamda çok iyi ve ilk 10-15 saat oynanış eğlenceli geliyor sonra o da sönüyor.

Far cry oynadın mı oynadıysan Far cry'ın tps bakış açılı versiyonu. Tamamen gizlilik diye adlandırılamaz istersen gizli gidersin. Yapay zekalar zaten berbat her şekilde rahat ediyorsun. İstersen kese kese de gidebilirsin. Bana kalırsa hiç biri oynanmaz bu son çıkanların. Bir tek shadows grafiksel anlamda çok iyi ve ilk 10-15 saat oynanış eğlenceli geliyor sonra o da sönüyor.
Far Cry Enis Kirazoğlundan Duydum O Da Tam Olarak Ne Bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bazı oyunlarında çok iyi olan ama çoğunda batıran bir seri
Genel olarak gizlilik ve aksiyon ağırlıklı zevkli bir seri
Önerdiğim oyunlar
Assasins creed 2 brotherhood
Assasins creed 4 black flag(korsan oyunu gemiler falanda var)
Assasing creed valhalla
Ve mirage
Örnek Var Mı Oyun Olarak Gizli Aksiyonlu

İlk oyununu oynamıştım sonrasında valhalla felan hiç merak etmedim.Shadows'u oynamayı planlıyorum ama.

Eski püskü bir oyun. Aç Valhalla keyfine bak
Teşekkürler

kanka tüm serilerini oynadım her defasındada heyecanla bekledim en baştan başla seri şeklinde oyna hiç pişman olmazsın garanti ederim tamamen gizlilik içermiyor oyunun bazı kısımlarında gizlilik gerekiyor bazen ise tamamen akışında oynuyorsun aslında bu sanada bağlı bi anda meydana çıkıp hedeflere saldırabilirsin istersen gizli şekilde ilerleyip tek tek ortadan kaldıradabilirsin şuan shadowa başladım ben film izler gibi bi hikayedeyim aşırı keyifli
Örnek Var Mı Benzer Mesela

Far Cry Enis Kirazoğlundan Duydum O Da Tam Olarak Ne Bilmiyorum
Klasik öngörülebilir bir hikayeye sahip. Hikaye gereği bir bölgeye gidiyorsun oradaki düşmanları temizliyorsun ve orayı ele geçirmiş oluyorsun. Açık dünyada yine bu şekilde yana görev ve etkinliklerle dolu. Klasik ubisoft formülü işte. AC serisi de böyle Far Cry'lar da böyle. Bana kalırsa oynanmaya değecek oyunlar değil çok daha kaliteli yapımlar varken. Neye benzediği konusuna gelirsek Horizon Zero Dawn, Days Gone gibi oyunlara benziyor. Sadece bu sony oyunları onlardan daha kaliteli. Vakit öldürmelik oyunlar işte. Hikayeleri güzel olsa bari.

Geri