Neler Yeni

assassin's creed odyssey çökme

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sefa ozen
assassin's creed odyssey aldım ve indirdim ilk 4 saat bir sıkıntı fakat 4 saatin ardından inventory ye girdiğimde önce ekran kapanıyor ve sonra amd den sistem bir sürücü zaman aşımına uğradı hatası alıyorum ve oyunda çöküyor bios u güncelledim ve ekran kartı driverını silip tekrar yükledim sorun çözülmedi

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
bende işlemci sıcaklığından dolayı çöküyordu bi sıcaklıgına bak işine yarar diye yazdım sürücü zaman aşımı onunla mı alakalı bilmiyorum ama dene yine de istersen

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sefa ozen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende işlemci sıcaklığından dolayı çöküyordu bi sıcaklıgına bak işine yarar diye yazdım sürücü zaman aşımı onunla mı alakalı bilmiyorum ama dene yine de istersen
işlemci sistemi kapatıcak kadar ısınmıyor baktım

Canx2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Sistem Toplamaları,Konu Dışı, Sohbet
Twitter
xlilcan
Discord
Canx2#9431
Arkadaşın birisi DDu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp windows update ile kurunca sorunu çözülmüş deneyebilirsin belki senin de işine yarar TP de gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
sefa ozen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denedim ama olmadı
Arkadaşın birisi DDu ile ekran kartı sürücüsünü kaldırıp windows update ile kurunca sorunu çözülmüş deneyebilirsin belki senin de işine yarar TP de gördüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yusuf Atar
İlgilendiği Kategoriler
Mgs Fanboyum
Bende de aynı sorun oldu sanırım sürücüden kaynaklı çünkü bi önceki sürümde sorunsuz oynayabiliyordum eski sürücüyü yükleyip deneyebilirsin.(Ben eski sürücüyü yüklediğimde Radeon'un yazılımı ve MSI Afterburner çalışmıyordu)

Top Bottom