Neler Yeni

Yardım Assassin's Creed Odyssey nasıl hızlı seviye atlarım?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sen seviye atlarsan düşmanların da seviye atlar bişey değişmez. O yüzden çaresi yok bu işin. Hile aç.

Witcherdaki mantık gibi değil tam olarak, belli bir seviyeye gelmen gerekiyor görevden göreve, üstünde düşmanlarda artabilir ama alt bi limit var düşmanlar o seviyede oluyor.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
eğer orjinal oyun aldıysan sezon pasın yanında kuzeyli seyyah seti geliyor olması lazım.o senin rahatla seviye atlamanı ve en güçlü düşmanlarını dahi rahatla yenebilmeni sağlayan özelliklerle geliyor.adını unuutum sanırsam adrenalin patlaması özelliğiydi.onu süresini yarıya indiren bi özellik var.ayrıyeten setteki zırhlara en fazla %85 yükleyebileceğin saldıralara karşı direncini arrtıran bir zırh rünü var.onları takarsan aldığın hasar %85 kadar azalıyo ve peşine düşen yada karışna çıkan kim olursa olsun yenersin.ama dikkatli ol bu direnç sadece silah saldrılarına karşı dirençli.eğer düşmanda zehir varsa bu seni etkiler.ben bu setleaynı anda birkaç güçlü paralı askeri indirebiliyordum rahatça..yetenek ağacı önemli neler seöçeceğin önemli.
o bahsettiğiniz set oyunun en başında verilen set, zaten dediğim gibi o zamanlar oyundan zevk alıyordum düşmanlarımı vs. çok rahat yeniyordum. Şuan 32. seviyeyim ve oyundan gram zevk almıyorum. O bahsettiğiniz rün olayına bakıcam oyun boyu hiç ilgilenmedim orayla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
kendi seviyenden üst paralı askerlerde çıkabiliyor fakat onlar sana sen saldırmadıkça saldırmıyor.senin seviyendekiler ayad altındaki paralı askerler aranıyorsan direk gördümü saldırıyor.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Witcherdaki mantık gibi değil tam olarak, belli bir seviyeye gelmen gerekiyor görevden göreve, üstünde düşmanlarda artabilir ama alt bi limit var düşmanlar o seviyede oluyor.
Witcher 3 kolaydı odyssey öyle değil. Kimi düşmanı öldürmek için 100 200 kere vurman gerekiyor. Ben kolay ayarda 1 kere bitirebilmek için 128 saat oynamıştım.

r4NG3r

80+ Silver
Sen level atlayınca düşmanlarda level atlıyor tüm yan görevler birbirinin aynısı dünyanın en sıkıcı oyunu

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Sen seviye atlarsan düşmanların da seviye atlar bişey değişmez. O yüzden çaresi yok bu işin. Hile aç.
düşmanlarla aynı seviyeye gelirim, şuan seviyemin yetmediği için kullanamadığım silahları ve zırhları kullanabilirim o zamanda düşmanları rahat bir şekilde yenebilirim diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
o bahsettiğiniz set oyunun en başında verilen set, zaten dediğim gibi o zamanlar oyundan zevk alıyordum düşmanlarımı vs. çok rahat yeniyordum. Şuan 32. seviyeyim ve oyundan gram zevk almıyorum. O bahsettiğiniz rün olayına bakıcam oyun boyu hiç ilgilenmedim orayla.
baştan sona dlc ler dahil zevk aldım.son seviye 99 du galiba unuttum o seviyede bile zevk aldım.eğer doğru rünleri bulup silahlara ve zırhlara yerleştirisen vede geliştirmlerini tamamlatsan vede yeten ağacındaki yeteneklerini oyununa före seçersen sorun kalmıyor.belki 4-5 tane güçlü paralı askeri toplayıp ezdim.dediklerimi yapatsan sende başarılı olursun.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
Sen level atlayınca düşmanlarda level atlıyor tüm yan görevler birbirinin aynısı dünyanın en sıkıcı oyunu
düşmanlarla aynı seviyeye gelirim, şuan seviyemin yetmediği için kullanamadığım silahları ve zırhları kullanabilirim o zamanda düşmanları rahat bir şekilde yenebilirim diye düşünüyorum. tek istediğim bu

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,667
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
düşmanlarla aynı seviyeye gelirim, şuan seviyemin yetmediği için kullanamadığım silahları ve zırhları kullanabilirim o zamanda düşmanları rahat bir şekilde yenebilirim diye düşünüyorum.
Öyle olmuyor maalesef. Sen level atlayınca düşman da şu an senin yenemediğin seviyeye geliyor yine.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
baştan sona dlc ler dahil zevk aldım.son seviye 99 du galiba unuttum o seviyede bile zevk aldım.eğer doğru rünleri bulup silahlara ve zırhlara yerleştirisen vede geliştirmlerini tamamlatsan vede yeten ağacındaki yeteneklerini oyununa före seçersen sorun kalmıyor.belki 4-5 tane güçlü paralı askeri toplayıp ezdim.dediklerimi yapatsan sende başarılı olursun.
tavsiye için teşekkürler o rün olayına kesin bakıcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle olmuyor maalesef. Sen level atlayınca düşman da şu an senin yenemediğin seviyeye geliyor yine.
dediğin yan görevlerde oluyor da ana hikayede olmuyor. Ben sadece ana hikayeyi yakalayabilmek için hızlı xp kasmak istiyordum o da mevcut değilmiş. Oyun içinde xp farm diye bi yer görmüştüm de o da çok etki etmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
adrenalin patlaması özelliği önemli.onu güçlü düşmanlar karşısında sık sık kullnmayı ihmal etme.birde zehir yeteneğini geliştir.bu özellikle paralı askerlerde çok işe yarıyor.düşmanın aklını zehirliyor ve sinir sistemini direkt etkilediğinden hareket kabiliyetini yitiriyor düşman ne doğru düzgün isbetli vuruş yapabiliyor nede kaçınabiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,287
Üyeler
163,635
Son üye
liv24
Top Bottom