Assassin's Creed Origins alınır mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,539
Odyssey oynamış biriyim ve hoşuma gitti doğası , grafikleri ve loot sistemi .
Origin alınır mı?
Alta Tüm Assassin's Creed serisi kötü yazıcaklar varsa yazmasın .

Alınır kanka oyunda 130 saatim var yan görevler falan hepsini sömürdüm iyiydi bence

Alınır kanka oyunda 130 saatim var yan görevler falan hepsini sömürdüm iyiydi bence
Antik Mısır'a ilgim yok değil ve bu yüzden beni çekiyordu oyun saolun hocam ancak bekleyecğeim belki bedava verilebilinilir.

Odyssey oynamış biriyim ve hoşuma gitti doğası , grafikleri ve loot sistemi .
Origin alınır mı?
Alta Tüm Assassin's Creed serisi kötü yazıcaklar varsa yazmasın .
Oyun güzel tek farkı assasin oyunu gibi değil süşkast gibi değil gizlilik yok gir Gümpat ne çıkarsa karşına öldür ben sevdim ama oyunu

Oyun güzel tek farkı assasin oyunu gibi değil süşkast gibi değil gizlilik yok gir Gümpat ne çıkarsa karşına öldür ben sevdim ama oyunu
Odyssey oyunu gibi 3 ayrı sınıf ve onlardan bir veya ikisine abanma oyk mu?
Hunter , assasin , warrior sınıfı yani.

Aynen bide seviye sistemi var millet sevmiyo benim hoşuma gidiyor 40 seviye son seviye ben 40 olunca beni döven 10 seviye npcleri kesiyordum :D

Aynen bide seviye sistemi var millet sevmiyo benim hoşuma gidiyor 40 seviye son seviye ben 40 olunca beni döven 10 seviye npcleri kesiyordum :D
Hocam eğer beleş verilmez ise alıcam o yüzden indirimin son günü alıcam.

Peki haritası o zamanları iyi yansıtıyor mu?
Bazen sırf dolaşmak isterim o topraklarda.
Evet kanka harita harbiden iyiydi baya büyük ama yarısından fazlası çöl :D o sayede büyük zaten ama çölün içinde karşına farklı olaylar çıkıyor hoş oluyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,164
Üyeler
185,036
Son üye
maverickg770
Geri