Antik Mısır'a ilgim yok değil ve bu yüzden beni çekiyordu oyun saolun hocam ancak bekleyecğeim belki bedava verilebilinilir.Alınır kanka oyunda 130 saatim var yan görevler falan hepsini sömürdüm iyiydi bence
Oyun güzel tek farkı assasin oyunu gibi değil süşkast gibi değil gizlilik yok gir Gümpat ne çıkarsa karşına öldür ben sevdim ama oyunuOdyssey oynamış biriyim ve hoşuma gitti doğası , grafikleri ve loot sistemi .
Origin alınır mı?
Alta Tüm Assassin's Creed serisi kötü yazıcaklar varsa yazmasın .
Odyssey oyunu gibi 3 ayrı sınıf ve onlardan bir veya ikisine abanma oyk mu?Oyun güzel tek farkı assasin oyunu gibi değil süşkast gibi değil gizlilik yok gir Gümpat ne çıkarsa karşına öldür ben sevdim ama oyunu
Aynen bide seviye sistemi var millet sevmiyo benim hoşuma gidiyor 40 seviye son seviye ben 40 olunca beni döven 10 seviye npcleri kesiyordumOyun güzel tek farkı assasin oyunu gibi değil süşkast gibi değil gizlilik yok gir Gümpat ne çıkarsa karşına öldür ben sevdim ama oyunu
Hocam eğer beleş verilmez ise alıcam o yüzden indirimin son günü alıcam.Aynen bide seviye sistemi var millet sevmiyo benim hoşuma gidiyor 40 seviye son seviye ben 40 olunca beni döven 10 seviye npcleri kesiyordum![]()
40 son mu ben 47 mi ne oldum dlc direkt 45 yaprı @MiromeyAynen bide seviye sistemi var millet sevmiyo benim hoşuma gidiyor 40 seviye son seviye ben 40 olunca beni döven 10 seviye npcleri kesiyordum![]()
Ben atmosfere uyumlu olsun diye deveye binip piramtileri falan geziyorum yani haritası falanda mükemmel.Peki haritası o zamanları iyi yansıtıyor mu?
Bazen sırf dolaşmak isterim o topraklarda.
Evet kanka harita harbiden iyiydi baya büyük ama yarısından fazlası çölPeki haritası o zamanları iyi yansıtıyor mu?
Bazen sırf dolaşmak isterim o topraklarda.
Bu arada bunu yazan kim ? O yiğitle görüşmek isterim.Tüm Assassin's Creed serisi kötü