Neler Yeni

Öneri Assassin's Creed Origins Oynamaya Değer mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Geçen yaz Amazon Prime Gaming beleş vermişti aldım. İlk defa dün akşam 40dk civarı oynadım elime yay geldi uykum var diye saldım. Oynadığım kısım iyi güzeldi ama son oynadığım oyunlar çok uzun süreli oyunlar olduğundan biraz da çekiniyorum aslında. Yan görevleri yapma demeyin çünkü yapmazsam kendimi kötü hissediyorum. Oynamaya değer midir? Çok uzun sürer mi?

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Geçen yaz Amazon Prime Gaming beleş vermişti aldım. İlk defa dün akşam 40dk civarı oynadım elime yay geldi uykum var diye saldım. Oynadığım kısım iyi güzeldi ama son oynadığım oyunlar çok uzun süreli oyunlar olduğundan biraz da çekiniyorum aslında. Yan görevleri yapma demeyin çünkü yapmazsam kendimi kötü hissediyorum. Oynamaya değer midir? Çok uzun sürer mi?
https://howlongtobeat.com/game/46402 Uzun sürüyor. "Satın alınır mı?" diye sorsan alma derdim ama zaten ücretsiz almışsın, sıkılına kadar oyna. Bir süre sonra çok tekrar ediyor görevler.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
40 50 saat sürer tahminen,açık dünyayı gezmezsen sadece ana ve yan görevleri yapsan yani
alınır mı konusunda bi süre sonra çok tekrara düştüğü için beni baydı ve 30 35 saat oynayıp bıraktım oyunu
ama atmosferi içine çekiyor yeterince,ben olsam 100tl bandındaysa alır değilse almazdım

• Beğen

Helixo

80+ Bronze
değmez

• Beğen

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Benim Assasinde ilk defa oynadığım en iyi versiyonuydu. Zaten sonraki seriler onu takip etti, oynamaya değer bir oyun .

• Beğen

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,380
İsim
Ahmet Sevinç
Oyun zaten yan görev yap seviye kas öyle anca devam et oyunu yani yapmak zorundasın ve bunuda level 30 olana kadar yapman lazım minimum
Bence bu sistem saçma oyunun başında bende yaptım ama artık sonlara doğru artık saldım ve bıraktım öylece duruyor çünkü bir süreden sonra sıkıyor sırf bu yüzdende bi 40 saat sürdü
Ayrıca bence mirage da yapacakları is daha iyi sıkmıştı bu rpg

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun zaten yan görev yap seviye kas öyle anca devam et oyunu yani yapmak zorundasın ve bunuda level 30 olana kadar yapman lazım minimum
Bence bu sistem saçma oyunun başında bende yaptım ama artık sonlara doğru artık saldım ve bıraktım öylece duruyor çünkü bir süreden sonra sıkıyor sırf bu yüzdende bi 40 saat sürdü
Ayrıca bence mirage da yapacakları is daha iyi sıkmıştı bu rpg
Benim Assasinde ilk defa oynadığım en iyi versiyonuydu. Zaten sonraki seriler onu takip etti, oynamaya değer bir oyun .
40 50 saat sürer tahminen,açık dünyayı gezmezsen sadece ana ve yan görevleri yapsan yani
alınır mı konusunda bi süre sonra çok tekrara düştüğü için beni baydı ve 30 35 saat oynayıp bıraktım oyunu
ama atmosferi içine çekiyor yeterince,ben olsam 100tl bandındaysa alır değilse almazdım
https://howlongtobeat.com/game/46402 Uzun sürüyor. "Satın alınır mı?" diye sorsan alma derdim ama zaten ücretsiz almışsın, sıkılına kadar oyna. Bir süre sonra çok tekrar ediyor görevler.
Şu sıralar pek uzun oyun oynamak istemiyorum. Bi aralar ac rogue almıştım. 4-5 saat oynayıp GeForce NOW alınca bırakmıştım ama GFN'de varmış. Hikaye olarak daha farklı olduğunu biliyorum. Ac4 oynamadım ama oyun içeriği olarak benzer. Bu oynanır mı? Uzun sürüyor mu?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Origins, yan görevlerle beraber o kadar da uzun sürmeyen ortalama bir oyun. Ben de %100 ya da ona yakın bitirmediğim zaman oyundan soğuyorum. Bu üçlemede en bunaltıcı olan Odyssey. Hikayesini çabuk bitirmiştim. Valhalla ise Odyssey'den birkaç seviye altta kalıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Şu sıralar pek uzun oyun oynamak istemiyorum. Bi aralar ac rogue almıştım. 4-5 saat oynayıp GeForce NOW alınca bırakmıştım ama GFN'de varmış. Hikaye olarak daha farklı olduğunu biliyorum. Ac4 oynamadım ama oyun içeriği olarak benzer. Bu oynanır mı? Uzun sürüyor mu?
Vallaha hepsini bırak direk shadow of War oyna. 😀 Benim için bu minvalde oyunlar arasında en iyisi.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
Ac origins ve odyseys çok iyi oyunlar. Konsolda 40 saat gömdüm rahat 40 saat daha gömerdim originse fakat series x den ps5e geçtim save mi alamadım diye bırakmak zorunda kaldım. Odyseys oynuyorum şuan 30 saat gömdüm yani Valhalla, origins ve odyseys gerçekten en iyi Ac oyunları. Fakat unutma bu 3 oyun (odyseys bir tık az) p2w dir. Origins e Bi 400 tl yatırıp helix kredi ile zaman kazandıran alman lazım ayrıca 40 lvl olunca bir kaç set alırsan saatlerce harcamana gerek kalmadan belli başlı özellikleri full yorsun. Odysses ve valhalla dada aynı mantık var fakat Odysses e 200tl yatırma yeter. Origins için tavsiyem min 400tl. Ve son olarak tavsiyem ise helix kredisi alırsan 35 40 lvle kadar herhangi bir set alma. Ben ilk başladığımda 1 lvl de set aldım pişman oldum

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
GFN'de olsa oynarım o da var beleş almıştım.
öldürme şekilleri skiller falan muazzam güzel geliyor. Yıllar önce yapılmış bir oyun ama mükemmel bir açık dünyası var . Hikaye için bir şey diyemem ama oynanış muazzam

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
öldürme şekilleri skiller falan muazzam güzel geliyor. Yıllar önce yapılmış bir oyun ama mükemmel bir açık dünyası var . Hikaye için bir şey diyemem ama oynanış muazzam
O oyunda dil bilmemenin eksiğini çok yaşadım ben. Örneğin çevrimiçi kulelerde oyuncular tank gibi ork atıyor lider olarak, ben anca 2-3 özelliği olan efsanevi statüde orklar koyabiliyorum. Geniş bir üretim yelpazesi var aslında. Bir tane özellik çok harika, son şansın da yok hiçbir tuşa basamıyorsun ve kesin öleceksin. Lakin elinde arbalet olan bir tane savaşçın seni kurtarıyor. Karşındaki orkun ne kadar güçlü olduğunun bir önemi yok. Anında indiriyor.

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,763
Üyeler
165,584
Son üye
_Emin_
Top Bottom