Neler Yeni

Öneri Assassin's Creed Origins Oynamaya Değer mi?

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
O oyunda dil bilmemenin eksiğini çok yaşadım ben. Örneğin çevrimiçi kulelerde oyuncular tank gibi ork atıyor lider olarak, ben anca 2-3 özelliği olan efsanevi statüde orklar koyabiliyorum. Çok geniş bir üretim yelpazesi var aslında. Bir tane özellik çok harika, son şansın da yok hiçbir tuşa basamıyorsun ve kesin öleceksin. Lakin elinde arbalet olan bir tane savaşçın seni kurtarıyor. Karşındaki orkun ne kadar güçlü olduğunun bir önemi yok. Anında indiriyor.
Keşke 3. Versiyonu çıksa 😀

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
https://howlongtobeat.com/game/46402 Uzun sürüyor. "Satın alınır mı?" diye sorsan alma derdim ama zaten ücretsiz almışsın, sıkılına kadar oyna. Bir süre sonra çok tekrar ediyor görevler.
40 50 saat sürer tahminen,açık dünyayı gezmezsen sadece ana ve yan görevleri yapsan yani
alınır mı konusunda bi süre sonra çok tekrara düştüğü için beni baydı ve 30 35 saat oynayıp bıraktım oyunu
ama atmosferi içine çekiyor yeterince,ben olsam 100tl bandındaysa alır değilse almazdım
Benim Assasinde ilk defa oynadığım en iyi versiyonuydu. Zaten sonraki seriler onu takip etti, oynamaya değer bir oyun .
Oyun zaten yan görev yap seviye kas öyle anca devam et oyunu yani yapmak zorundasın ve bunuda level 30 olana kadar yapman lazım minimum
Bence bu sistem saçma oyunun başında bende yaptım ama artık sonlara doğru artık saldım ve bıraktım öylece duruyor çünkü bir süreden sonra sıkıyor sırf bu yüzdende bi 40 saat sürdü
Ayrıca bence mirage da yapacakları is daha iyi sıkmıştı bu rpg
Origins, yan görevlerle beraber o kadar da uzun sürmeyen ortalama bir oyun. Ben de %100 ya da ona yakın bitirmediğim zaman oyundan soğuyorum. Bu üçlemede en bunaltıcı olan Odyssey. Hikayesini çabuk bitirmiştim. Valhalla ise Odyssey'den birkaç seviye altta kalıyor.
Yorumlarınız için teşekkürler. Dün akşam 3 saate yakın oynadım. Yaptığım hiçbir görev birbirinin benzeri bile değildi. Zaten incelemelerde de öyle yazıyordu. Şu anda güzel gidiyor oynanışı ve yetenek ağacı sistemini de sevdim. Oyunun ilerleyiş sistemini Dying Light 2'ye, oyunun kendisini de The Witcher 3'e benzettim. Keşke bir de Türkçe olsa ama şu anlık anlıyorum.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Yorumlarınız için teşekkürler. Dün akşam 3 saate yakın oynadım. Yaptığım hiçbir görev birbirinin benzeri bile değildi. Zaten incelemelerde de öyle yazıyordu. Şu anda güzel gidiyor oynanışı ve yetenek ağacı sistemini de sevdim. Oyunun ilerleyiş sistemini Dying Light 2'ye, oyunun kendisini de The Witcher 3'e benzettim. Keşke bir de Türkçe olsa ama şu anlık anlıyorum.
6 saat sonra her şey aynı olacak

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Görecez bakalım. İlk defa bir AC oyununu sevdim. Mükemmel dedikleri ac2 bile boş bence.
Eski oyunlar zaten onlar. Mukemmel AC Black Flagdir bana gore. AC oyunu oynamak istiyorsan ona bak.

• Beğen

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Eski oyunlar zaten onlar. Mukemmel AC Black Flagdir bana gore. AC oyunu oynamak istiyorsan ona bak.
Bende Rogue var 5 saate yakın oynayıp salmıştım. Hiçbir farkları yok hikaye ve oyunun geçtiği bölge olarak.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri