Neler Yeni

Geçici Ücretsiz Assassin's Creed Unity alınır mı ?(20 tl)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Witcher 3 den daha iyi özellikleri var her şeyi iyi değil ama. Yan görevleri sıkıcı ama dövüş sistemi çok güzel ve detaylı. Rpg gibi zırh, silah değiştirebiliyorsun bir sürü silah türü var hepsinin ayrı ayrı kullanım şekli var. + AC oyunu olduğu için her yere tırmanabiliyorsun :) Witcher 3 sadece hikayeden ibaret. Witcher 3 ün Witcher 3 den daha güzel çakması bence.
yine de bir odyssey değil :D
yetenek ağacı çok kötü
senaryo bayık

Strachy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Alp Eren
yine de bir odyssey değil :D
yetenek ağacı çok kötü
senaryo bayık
O konularda haklısın ama dövüş sistemi beni çok sardı, Metin2 de vs atar gibi hissediyordum dövüşürken. Hikayesi bi yerden sonra bayıyor mesela 20. saatten sonra sıkılmaya başladım oyundan. Bide önerilen sistem gereksinimlerinde Witcher dan daha düşük istemesine rağmen hem CPU yu hem GPU yu çok yoruyor. Witcher hiç kasmıyor ve kartım 55 dereceyi geçmiyor, AC de 60 larda geziyor, Npc lerin yanında çok drop giriyor ve CPU nun fanı çok ses yapıyor, sömürüyor işlemciyi.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
O konularda haklısın ama dövüş sistemi beni çok sardı, Metin2 de vs atar gibi hissediyordum dövüşürken. Hikayesi bi yerden sonra bayıyor mesela 20. saatten sonra sıkılmaya başladım oyundan. Bide önerilen sistem gereksinimlerinde Witcher dan daha düşük istemesine rağmen hem CPU yu hem GPU yu çok yoruyor. Witcher hiç kasmıyor ve kartım 55 dereceyi geçmiyor, AC de 60 larda geziyor, Npc lerin yanında çok drop giriyor ve CPU nun fanı çok ses yapıyor, sömürüyor işlemciyi.
ubisoft optimizasyon sorunları işte

Top Bottom