Neler Yeni

Assassin's Creed Unity aşırı zor

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Daha önceki Assassin's Creed oyunlarıyla karşılaştırdığımda çok çok çok çok zor geldi bana. Yapay zeka direk farkediyor varlığımı. Ayrıca duvarlardan atlamada oyun çok sorun çıkardığı için kaçamıyorum çoğu zaman. Konu savaşmaya gelince de bir anda etrafıma 500 tane adam toplanıyor. Baş edemiyorum. Karakteri geliştirmek bile fayda vermiyor. En sevdiğim oyun Assassin's Creed serisi olmasına rağmen 2 günde en nefre ettiğim oyun oldu.

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Daha önceki Assassin's Creed oyunlarıyla karşılaştırdığımda çok çok çok çok zor geldi bana. Yapay zeka direk farkediyor varlığımı. Ayrıca duvarlardan atlamada oyun çok sorun çıkardığı için kaçamıyorum çoğu zaman. Konu savaşmaya gelince de bir anda etrafıma 500 tane adam toplanıyor. Baş edemiyorum. Karakteri geliştirmek bile fayda vermiyor. En sevdiğim oyun Assassin's Creed serisi olmasına rağmen 2 günde en nefre ettiğim oyun oldu.
Zor değil parry atak yapacaksın

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Silah çekiyorlar. Onu nasıl savuşturacağım. Savuşmuyor. Her türlü vuruyor.
Adam sana tam vurduğun da sağ tık yapıp engelleyeceksin eğer öyle yaparsan counter attack yapıyor. Oyun önceki oyunlardaki gibi 50 kişiyle savaşmanı engellemiş fakat yinede zor değil.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Adam sana tam vurduğun da sağ tık yapıp engelleyeceksin eğer öyle yaparsan counter attack yapıyor. Oyun önceki oyunlardaki gibi 50 kişiyle savaşmanı engellemiş fakat yinede zor değil.
Evet bu kolay ve sevdiğim bir yöntem ama asıl zor kılan şey ben o kadar kişiye counter attack yapmaya çalışırken birinin silah çekip beni vurması. Engelleyemiyorum. Bir anda canım azalınca silah sersemletiyor ve diğerleri de son vuruşu yapıyor. Ölüyorum.

StjeR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Umut
Evet bu kolay ve sevdiğim bir yöntem ama asıl zor kılan şey ben o kadar kişiye counter attack yapmaya çalışırken birinin silah çekip beni vurması. Engelleyemiyorum. Bir anda canım azalınca silah sersemletiyor ve diğerleri de son vuruşu yapıyor. Ölüyorum.
Sağ tık yaptığında o sırada kim sana saldırıyorsa onu engelliyor yani güzel zamanlaman lazım, oyunu 2 sene önce oynadım o yüzden aşırı bir yardımım dokunmaz ama ben hiç sıkıntı yaşamamıştım.

seaque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Emirhan H
Assassin's Creed iyi bir seri bile değil. Gerçek iyi serileri oynarsan favorin değişir diye düşünüyorum.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Assassin's Creed iyi bir seri bile değil. Gerçek iyi serileri oynarsan favorin değişir diye düşünüyorum.
Tarzından ve hikayesinden dolayı sevdiğim bi oyun türü. Bir çok seriyi oynadım ama daha fikrimi değiştirebilen olmadı. Zevk meselesi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Asassins creed unity mi zor? Escape From Tarkov oynamamışsın sen. Gelmiş geçmiş en zor oyun

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Asassins creed unity mi zor? Escape From Tarkov oynamamışsın sen. Gelmiş geçmiş en zor oyun
Dostum "zor" yazısını okuma sadece. Konuya çok sığ bakıyorsunuz ve yardım etme amaçlı değil de sırf geçerken bi uğradım demek için bakıyorsunuz. Neden zor dediğimin sebeplerini mesajlarda açıkladım. Mesajların tamamına bkaıp bi fikir sahibi olun da ona göre cevap yazın.

Top Bottom