Akif.Kilic
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Assassin's Creed Unitye girmeye çalıştığımda oyundan atıyor.Önceden hiç girilmiyordu araştırdım crack değiş dediler şimdide dirmeden atıyor nasıl çözerim bu sorunu?
Unity çok sorunlu bir oyunAssassin's Creed Unitye girmeye çalıştığımda oyundan atıyor.Önceden hiç girilmiyordu araştırdım crack değiş dediler şimdide dirmeden atıyor nasıl çözerim bu sorunu?
Hata neydi ?Assassin's Creed Unitye girmeye çalıştığımda oyundan atıyor.Önceden hiç girilmiyordu araştırdım crack değiş dediler şimdide dirmeden atıyor nasıl çözerim bu sorunu?
KorsanŞu andaki korsan mı orijinal mi?
Direkt oyundan atıyor hata yokHata neydi ?
Unity zaten sorunlu bir oyun Crack olması ekstra sorun,yani oyunu silip yüklemeni öneririm,antivirüs programın dosyalara engel olmasın bütün dosyalar doğru bir şekilde insin,yönetici olarak çalıştır bide.Korsan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direkt oyundan atıyor hata yok
Hepsini yaptım ama açılmadıUnity zaten sorunlu bir oyun Crack olması ekstra sorun,yani oyunu silip yüklemeni öneririm,antivirüs programın dosyalara engel olmasın bütün dosyalar doğru bir şekilde insin,yönetici olarak çalıştır bide.
denedim olmadıBencede sil bidaha yükle
Hangi siteden yukledinHepsini yaptım ama açılmadı
denedim olmadı
Sisteminiz yeterlimiydi hocam ?Hepsini yaptım ama açılmadı
denedim olmadı
Fitgirl repacksHangi siteden yukledin
Ucu ucuna ama yeterliSisteminiz yeterlimiydi hocam ?
Oyunu baştan mı indirmem lazımhttps://www.google.com/url?sa=t&sou...IQFnoECAQQAQ&usg=AOvVaw1NB7a0nBQIdYJNmZEwbJYO burdan indir ben burdan indirdim çalıştı