Assassin's Creed Valhalla alınır mı ? Alınırsa hangi sürüm alınır ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Assassin's Creed Valhalla almak istiyorum oynanan arkadaşlar keyifli mi oyun bide alırken hangi sürüm alınmalı farkları nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide alırken voidu dan mı alsam acaba daha önce alışveriş yapan var mı ?

Son düzenleme:
kardeşim 1 ay oyna sal ubisoft+ al 179tl/ay gerek yok para vermeye başka oyunlarda var içinde 1 ayda hepsini bitirirsin

kardeşim 1 ay oyna sal ubisoft+ al 179tl/ay gerek yok para vermeye başka oyunlarda var içinde 1 ayda hepsini bitirirsin
Ubisoft+ ülkenizde desteklemiyor diyor uygulamada, hesabım türkiyede ayarlardan baktım. Bide aylık olarak da üyelik sistemi almak istemiyorum bitiremem çünkü.

Son düzenleme:
Ubisoft+ ülkenizde desteklemiyor diyor uygulamada, hesabım türkiyede ayarlardan baktım. Bide aylık olarak da üyelik sistemi almak istemiyorum bitiremem çünkü.
Voidu güvenilir hocam. 2 oyun almıştım keyler direk geliyor.

Hocam site güvenilir mi bilmiyorum ama AC VALHALLA A-LI-NIR. hem Assassins Creed serisine hemde İskandinav mitolojisine hayran olduğum için bayıldım resmen. Başından kalkmak istemiyorum yahu. Herşeyi bitirip iliğini kemiğini kurutacağım

Şu anda Valhalla oynuyorum kanser oldum ekran görüntüsü alınca bile oyun çöküyor oyunun bossları sık sık buga giriyor aynı bossu 2-3 kere kesmek zorunda kaldım en kötüsü de ne yaparsan yap çöküyor ve ilerlemen bazen hiç kaydedilmiyor

Valhalla güzel oyun, voidu sitesinde CD key vermiyor bilgin olsun ubisoft hesabını bağlıyorsun aktivasyon otomatik gerçekleşiyor. O yüzden o kadar ucuz

Almaya çalışıyorum ama hata veriyor nedense.

Hocam site güvenilir mi bilmiyorum ama AC VALHALLA A-LI-NIR. hem Assassins Creed serisine hemde İskandinav mitolojisine hayran olduğum için bayıldım resmen. Başından kalkmak istemiyorum yahu. Herşeyi bitirip iliğini kemiğini kurutacağım
Valhalla güzel oyun, voidu sitesinde CD key vermiyor bilgin olsun ubisoft hesabını bağlıyorsun aktivasyon otomatik gerçekleşiyor. O yüzden o kadar ucuz
Voidudan alabilirsem alıcam da complete edition mı alayım peki 188tl ? Dlc falan veriyor galiba iyi midir dlcleri ?

Böyle hata aldın mı hiç sabahtan beri deniyorum ama olmuyor.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-27 223558.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-27 223558.png
    163 KB · Hit: 124
Son düzenleme:
Ragnarök edition da ekstra map dlcleri var mı acaba ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-07-28 002450.png
    Ekran görüntüsü 2023-07-28 002450.png
    1.3 MB · Hit: 105
Assassin's Creed Valhalla almak istiyorum oynanan arkadaşlar keyifli mi oyun bide alırken hangi sürüm alınmalı farkları nedir ?

Bide alırken voidu dan mı alsam acaba daha önce alışveriş yapan var mı ?
voidu dan bende oyun aldım güvenilir

voidu dan bende oyun aldım güvenilir
ama şuan complete edition u almaya çalıştığımda almıyor ragnarök edition alırsam oluyor aralarında çok fark var mı acaba alsam mı ragnarök ü ?

ama şuan complete edition u almaya çalıştığımda almıyor ragnarök edition alırsam oluyor aralarında çok fark var mı acaba alsam mı ragnarök ü ?
bakmadım hiç ben standart almıştım

bakmadım hiç ben standart almıştım
keyifli peki oyun sence ac serisinden sadece 3 oynadım bitirdim 4ü de az bişi oynamıştım pekde singleplayer oynayan biri değilim ama viking seviyorum bide zamlanır diye almak istiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359
Üyeler
183,986
Son üye
YoungYaso
Geri