Neler Yeni

Öneri Assetto Corsa 4 Adet Araba Önerisi (Videolu)

Uzun bir süre Assetto Corsa hakkında bir içerik yayınlamazken, aklıma "Neden insanlar eğer araç bulmakta zorlanıyorsa onlara bir öneride bulunmayayım?" fikri geldi. Ondan sonra oturdum masaya arabaların videolarını kaydetmeye başladım. Videoların hepsi bana aittir, sürüşüm berbat olabilir ancak işinizi göreceğine eminim. Olabildiğince her şeyini göstermeye çalıştım. Arabanın ekstraları, iç-dış sürüş, tüneldeki ses gibi şeyleri gösterdim. Arabaların videolarının altında indirme linklerini bulabilirsiniz. Arabada merak ettiğiniz yerleri videolardaki zaman çubuğundaki bölümlerden bulabilirsiniz.

1- Araçlar

__________________________________________________________________________________________________________________________

BMW M4 LCI Stance Air

İndirme Linki: TIKLAYIN.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Nissan Silvia S14A USDM

Toyota Supra

Volkswagen Polo 1.6 6R TDI

__________________________________________________________________________________________________________________________​

2- Araba Paketini Nasıl Kurabilirim?

Çok basit, indirdiğiniz ".zip", ".rar" veya artık hangi arşiv türüyse o dosyayı alıyorsunuz ve Content Manager'i açıp içine doğru sürüklüyorsunuz, yani şöyle:
1660513755014.png

Ardından yukarıdaki "İndirilenler" kısmına girip "Install" tuşuna basacaksınız. Kendi kendisine otomatik olarak kuracaktır, yani şöyle:
1660513846019.png

Umarım bu konu işinize yaramıştır. Kendi beğendiğim arabaları size aktardım. Bir sonraki içeriğimde görüşmek üzere, iyi oyunlar <3

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bu paket biraz fenasal. Bazı modlarda arabanın içindeki ekrandan video bile açabiliyorsunuz.
Playable Multimedia özelliği, bu özellik CSP 1.78 sürümlerinde çalışır. Eğer sürümünüz CSP 1.78'in altındaysa olmaz. Öyle not düşeyim dedim.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Paket olarak yok ama bir kaç tane güzel paket linki atabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu paket biraz fenasal. Bazı modlarda arabanın içindeki ekrandan video bile açabiliyorsunuz.
usta şimdi bu assetoda ne mod var yüklesek aynı anda olur mu bunları yüklesek yok trafik modu falan diyorlar hepsi aynı anda

3 monitor + g920 var forza zevk vermiyo assetoya geçmeyi planlıyorum

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
usta şimdi bu assetoda ne mod var yüklesek aynı anda olur mu bunları yüklesek yok trafik modu falan diyorlar hepsi aynı anda
Yok kanka hepsi ayrı ayrı, tek bi paket halinde yapamazsın.

3 monitor + g920 var forza zevk vermiyo assetoya geçmeyi planlıyorum
Ben fareyle oynuyorum la tek istediğim bi' direksiyon :D

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok kanka hepsi ayrı ayrı, tek bi paket halinde yapamazsın.

Ben fareyle oynuyorum la tek istediğim bi' direksiyon :D
Şuan 7-8k mı ne ben 1.6kya ikinci elden aldım g920 leri. Monitörlerin hepsi de beleşe geldi garanti bbva nerdeyse komple home office e geçtiğinden 2-3 monitör vermişti. Bedavaya mükemmel sistem topladım valla.

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Şuan 7-8k mı ne ben 1.6kya ikinci elden aldım g920 leri. Monitörlerin hepsi de beleşe geldi garanti bbva nerdeyse komple home office e geçtiğinden 2-3 monitör vermişti. Bedavaya mükemmel sistem topladım valla.
2016-2017 zamanlarında abimle Teknosa'ya girmiştik. G29 + Shifter fiyatı 1000₺'ydi. "Oha ne kadar pahalı" deyip almamıştık. O zamanlar ETS2 falan oynuyorduk. Keşke alsaymışız aynısı şu an 6.000₺ veya üstü.

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2016-2017 zamanlarında abimle Teknosa'ya girmiştik. G29 + Shifter fiyatı 1000₺'ydi. "Oha ne kadar pahalı" deyip almamıştık. O zamanlar ETS2 falan oynuyorduk. Keşke alsaymışız aynısı şu an 6.000₺ veya üstü.
O zamanlar için pahalı geldi ben 1.6ya aldım dediğim ciddiyim 2021 de aldım

Shaco

80+ Bronze
Dualsense görür dimi steamden indirip mod falan kursak? Heat'i sildim bile bu daha güzel görünüyor

Top Bottom