Assetto Corsa Girilmiyor.

akıllı kuş

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,116
1-2 hafta öncesine kadar giriyordum şimdi niye böyle oldu anlamadım Content Menager'den giriyorum Join'e basıyorum araçları yüklüyor son araçlara geldiğinde donma takılmalar başlıyor sonra tam oyunun yükleneceği siyah ekranda donuyor Assetto corsa yanıt vermiyor diyor. yardım edebilirseniz sevinirim. PC ilemi alakalı anlamadım.

Bende de aynı sorun var üzerine düşmedim saldım , content manager sürümü değiştirerek dene bir de belki çözülür, çözüm bulursan bana da yazsana :)

" CSP ve SOL weather eklentileri yüklü ise bu sorun olabilir. Eklentilerin sürümlerini güncelleyin. "

Yardımcı olamadıysam üzgünüm. Sorununuz çözüldüyse iyi oyunlar. :)

Bende de aynı sorun var üzerine düşmedim saldım , content manager sürümü değiştirerek dene bir de belki çözülür, çözüm bulursan bana da yazsana :)
konuyu takip et belki yazanlar olur hocam. anlamadım sinirim bozuldu, 1 hafta önce girdim CM'den böyle bir sorun yoktu. Aynı Server aynı şeyler ama girmiyor.

online sunuculara girerken mi yapıyor yoksa tekli gireceğin zamanda aynı sorun varmı

" CSP ve SOL weather eklentileri yüklü ise bu sorun olabilir. Eklentilerin sürümlerini güncelleyin. "

Yardımcı olamadıysam üzgünüm. Sorununuz çözüldüyse iyi oyunlar. :)
nereden güncelleyebilirim? bilgi sıfırda :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

online sunuculara girerken mi yapıyor yoksa tekli gireceğin zamanda aynı sorun varmı
onlinede bazı sunucularda yapıyor

Geri