Neler Yeni

Assetto Corsa Klavye Makas Ayarları

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Asil
Beyler öncelikle merhaba, normalde assetto corsa oynayan birisi değildim ancak son zamanlarda assetto corsa trafik moduna merak sardım. Forza da ne bileyim makas atma veya trafikte takılmak gibi bir ihtimalim olmadığı için assetto corsa trafik modu indirdim ancak assetto Corsa hakkında pek bir bilgim yok. Makas atmaya falan kalktığımda araç çok fazla kayıyor ve kendini toparlayamiyor. Sonra ayar yapmam falan gerektiğini öğrendim. YouTube da biraz araştırdım ancak anlayamadım. Zaten 1-2 video vardı.Bilgisi olan ayarlar konusunda yardımcı olursa sevinirim. Yani klavye için makas ayarı lazım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Single player oynarsan, oyundaki bütün destek ayarlarını açıp aracı kontrol altında tutabilirsin. Online oynamak istersen direksiyon seti şart çünkü hemen hemen tüm serverlarda destek ayarlarını tamamen kapatıyorlar bu yüzden direksiyonsuz kontrol edemiyorsun.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Single player oynarsan, oyundaki bütün destek ayarlarını açıp aracı kontrol altında tutabilirsin. Online oynamak istersen direksiyon seti şart çünkü hemen hemen tüm serverlarda destek ayarlarını tamamen kapatıyorlar bu yüzden direksiyonsuz kontrol edemiyorsun.
Hocam dün gece onu denedim, fena değil ancak böyle kamber ayarları vs vs varmış onlardan bahsediyorum

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,137
İsim
Mert Metshi
mouse ile oyna

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
751
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Mouse ile daha net dönüşler yapabiliyorsun. Direksiyon setine gerek bile kalmıyor ancak istersen kiralama uygulamalarından günlük 30TL'ye falan g29 kiralaya bilirsin. Bazen oynayasım geldiğinde 4-5 gün kiralıyorum iyi oluyor

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse ile daha net dönüşler yapabiliyorsun. Direksiyon setine gerek bile kalmıyor ancak istersen kiralama uygulamalarından günlük 30TL'ye falan g29 kiralaya bilirsin. Bazen oynayasım geldiğinde 4-5 gün kiralıyorum iyi oluyor
hocam ben kiralamakla uğraşamam + olarak mouse ile denedim pek güzel gelmedi yani klavye için makas ayarı varsa iyi olur sanırım lastik basıncı, kamber ayarı falan yapılıyormus neyin nasıl olmasını bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Can B.
Bu yorumu Assetto Corsa ya sayısızca mod yapmış ve şuan büyük grupların yöneticisi olarak yazıyorum dostum. Mouse ile daha rahat 1, gaz fren ayarladığımız yerde en altta force throttle gibimsi bir ayar olmalı o gazı tam vermene yarayan ayar diğer normal ayar 3/4 kadar basar onu yap 2, traction kapat, araba güçsüz ise zaten yanlayamazsın anca koparırsın. Varsa sorun yanıtlarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

klavye ile yapamazsın mouse ile alışınca klavyenin yüzüne bakmazsınn

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Asil
Bu yorumu Assetto Corsa ya sayısızca mod yapmış ve şuan büyük grupların yöneticisi olarak yazıyorum dostum. Mouse ile daha rahat 1, gaz fren ayarladığımız yerde en altta force throttle gibimsi bir ayar olmalı o gazı tam vermene yarayan ayar diğer normal ayar 3/4 kadar basar onu yap 2, traction kapat, araba güçsüz ise zaten yanlayamazsın anca koparırsın. Varsa sorun yanıtlarım.

Hocam dediğin ayarların SS ini atar mısın pek anlayamadım da veya kısa bir clip

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Asil

Hocam görmediniz galiba nesajimi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,158
Üyeler
169,081
Son üye
Ahmetylncc