pure kullanıyorum ve yagmurlu havada araba ıslak zemınde kayıyor ve hızlanmıyor zemın ıslak kalıp kaymayı engelleyecek bır ayar secenek vb gıbı bırrsey varmı yanı zemın ıslak gozukecek ama arabanın tepkılerı kuru zemındeymıs gıbı olucak
hocam onun bir çözümü vardı ama bilmiyorum. assetto corsa kurulumunu nerden yaptınız ben eskiden dobrakobradan yapmıştım şimdi format attım bakıyorum yeni kanallara daha iyi grafikler yeni sürümler çıkmış onlardan yapayım dedim birsürü şey çalışmadı.pure kullanıyorum ve yagmurlu havada araba ıslak zemınde kayıyor ve hızlanmıyor zemın ıslak kalıp kaymayı engelleyecek bır ayar secenek vb gıbı bırrsey varmı yanı zemın ıslak gozukecek ama arabanın tepkılerı kuru zemındeymıs gıbı olucak
hocam ben csp yı 0.2.9 preview kurup pureyı de 3.0 kurdum kendım yaptım yanı pureyı ayrı bır vıdeodan aldım csp yı de asetto hub dıye bı sıteden ındırdım yanlıs bılmıyorsamhocam onun bir çözümü vardı ama bilmiyorum. assetto corsa kurulumunu nerden yaptınız ben eskiden dobrakobradan yapmıştım şimdi format attım bakıyorum yeni kanallara daha iyi grafikler yeni sürümler çıkmış onlardan yapayım dedim birsürü şey çalışmadı.
uğraştım kurulmadı hevesim kaçtı ya . video linki atabilir misin nasıl yapıldııgına dairhocam ben csp yı 0.2.9 preview kurup pureyı de 3.0 kurdum kendım yaptım yanı pureyı ayrı bır vıdeodan aldım csp yı de asetto hub dıye bı sıteden ındırdım yanlıs bılmıyorsam
yanlıs yazmısım hocam pureyı ben 0.234 hightres surumunu kullanıyormusum ıstersenız dırek lıght pach ve pure dosyasını atayımuğraştım kurulmadı hevesim kaçtı ya . video linki atabilir misin nasıl yapıldııgına dair
Olur hocam da onlarin ne olduğunu da bilmiyorum dobrakobradan kurup oynuyordum sadeceyanlıs yazmısım hocam pureyı ben 0.234 hightres surumunu kullanıyormusum ıstersenız dırek lıght pach ve pure dosyasını atayım
hocam o zaman sız bılmıyorsanız hıc ugrasmayın o vıdeodan sol kurun modlarınızı ekleyın oynamaya devam edın sol ve pure ıkısı cok farklı seylerOlur hocam da onlarin ne olduğunu da bilmiyorum dobrakobradan kurup oynuyordum sadece
Öyle yapicam herhalde , kurulum için öneri videonuz var mı benim dediğim video 1.79 sürümü oldugu için yeni bir sürümde oynamak istiyorumhocam o zaman sız bılmıyorsanız hıc ugrasmayın o vıdeodan sol kurun modlarınızı ekleyın oynamaya devam edın sol ve pure ıkısı cok farklı seyler
ilk önce content managerdakı cspyı sılınÖyle yapicam herhalde , kurulum için öneri videonuz var mı benim dediğim video 1.79 sürümü oldugu için yeni bir sürümde oynamak istiyorum