AŞTI'den Yht garina nasil giderim?

Reaksiyon skoru
3,927
Astiye ineceğim sonrasında aşağıda metro var dediler. Ankara kartım yok orada ne yapmam gerekiyor. Yht garini kullanacağım.

Gişeden tek geçişlik alıp Ankaray'a binip Kızılay'da iniyorsun hiç metrodan çıkmadan OSB Törekent yönüne yürüyüp biniyorsun. Ulusta inip Google haritalar yardımıyla maksimum 10dk yürürsün.

Astiye ineceğim sonrasında aşağıda metro var dediler. Ankara kartım yok orada ne yapmam gerekiyor. Yht garini kullanacağım.
Gişeden tek geçişlik alıp Ankaray'a binip Kızılay'da iniyorsun hiç metrodan çıkmadan OSB Törekent yönüne yürüyüp biniyorsun. Ulusta inip Google haritalar yardımıyla maksimum 10dk yürürsün.
eğer ağır yükü yoksa direkt maltepede inip altçetip vasıtası ile direkt yht garına geçebilir
kısacana aşti->ankaray->maltepe->altgeçidi sorun->iniş ve çıkışli bir geçit yolculuğu->yht garındasınız
yük varsa kızılaya gidin oradan keçiören metrosuna geçin ( bildiğim kadarı ile var geçiş) ve YHT gar istasyonunda inin indiğiniz yerden çıkınca garı görürsünüz hemen önünüzde olacaktır ayrıca altgeçitten gittiğiniz senaryo da aynı istasyona götürecektir sizi
kartı da arkadaşın dediği gibi oradaki gişelerden tek binişlik alabilirsiniz

Teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer ağır yükü yoksa direkt maltepede inip altçetip vasıtası ile direkt yht garına geçebilir
kısacana aşti->ankaray->maltepe->altgeçidi sorun->iniş ve çıkışli bir geçit yolculuğu->yht garındasınız
yük varsa kızılaya gidin oradan keçiören metrosuna geçin ( bildiğim kadarı ile var geçiş) ve YHT gar istasyonunda inin indiğiniz yerden çıkınca garı görürsünüz hemen önünüzde olacaktır ayrıca altgeçitten gittiğiniz senaryo da aynı istasyona götürecektir sizi
kartı da arkadaşın dediği gibi oradaki gişelerden tek binişlik alabilirsiniz
Agur yuk yok ankaray'a binerken tek gecisik kart satılıyormus galiba. Onu alıp Maltepedr ineceğim inşallah. Teşekkürler.

Kredi kartı da çalışıyor. Temassız özelliği olan kredi kartıyla da girebilirsin

Evet en mantıklısı bu gençlik parkının içinden yürüme

O alt geçitte yeni yapıldı eskiden anadolu da inip anadolu kapalı çarşısını kullanırdık. Öyle de uzar diye demedim
yok hocam o da o kadar uzun sürmüyor da yht istasyonunu direkt bağladılar ama yüklen biraz sıkıcı olabiliyor o.
inişli çıkışlı bir tık o geçidi de bir ara ankaraya geldiğimde öylesine bulmuştum

Geri