Astra 1.2 T Edition 145hp alınır mı?

exwell

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
925000
Merhaba arkadaşlar,
Bu yaz babamla beraber bir araba almak istiyoruz. Genel olarak 2020 model üstü çok yakmayan arabalar bakıyoruz. 2 haftadır birçok araba baktım ve en beğendim model başlıkta gözüktüğü gibi Opel Astra oldu. 2020 model 145hp benzinli ve 60.000-80.000km bandında genel olarak baktıklarım. Ben arabayı çok beğendim fakat babam parçasının pahalı olduğunu ve ustasının zor bulunduğunu söyledi. Doğrudur yanlıştır bilemem ama kendisi Egea 1.3 Multijet istiyor. Egea'nın yeteri kadar konforlu olmadığını düşünüyorum, motor sesi vb. sorunları var. Ayrıca Astra motor gücü olarak da gayet üstün. Benim sorum size bu Astra'nın parça bulma ve arıza sorunu olur mu? Ya da kronik bir sorunu var mıdır? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Başka araba tavsiyeniz varsa onlara da açığım.

Baban doğru düşünüyor 1.2 araba alınmaz kayış parçaları filtreyi tıkayınca motoru indirirsiniz

Bence 1.6 bulursan onu al çok iyi gidişi var onun dışında 2024 model hatasız easy 1.3 alınır

Arabalar hakkında pek bilgim yoktur ama bu arabada triger kayışı yokmuş. Zincirli sistem varmış.
Baban doğru düşünüyor 1.2 araba alınmaz kayış parçaları filtreyi tıkayınca motoru indirirsiniz

Bence 1.6 bulursan onu al çok iyi gidişi var onun dışında 2024 model hatasız easy 1.3 alınır

Arabalar hakkında pek bilgim yoktur ama bu arabada triger kayışı yokmuş. Zincirli sistem varmış.
1.2 benzinlilerin hepsinde kayış var diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim hatam hocam 1.2 benzinlilerin çoğu kayışlı olunca direk bunada öyle yorumladım zincirliyse temiz arabaysa alınabilir

1.2 benzinlilerin hepsinde kayış var diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim hatam hocam 1.2 benzinlilerin çoğu kayışlı olunca direk bunada öyle yorumladım zincirliyse temiz arabaysa alınabilir
Teşekkürler hocam. Peki parça ve usta sıkıntısı olur mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,863
Üyeler
183,348
Son üye
yusuf1123
Geri