Sen bu alanda Master mı yaptın baya bilgilisin galibadostum sakin ol
Mesaj otomatik birleştirildi:
onlara öyle seslenmen onları sinirlendirir, birisi sana hayvan dese hoşuna gider mi veya 5 harfli dese
Dostum tabii ki , Cin ler yaratılmadan önce Allah dan bizi onlarda koru demiş ve Allah da aramıza bir perde koymuştur.Bu perdeyi herkes aşamaz ve bundan dolayı görmüyoruz ama onlarda bizimle aynı yerde yaşıyorlar.duyuyorlar mı anlamadım
Valla korkuyorum çok kötü
Helal eve gelme yeterBen bizzat cinim söyle nereye götüreyim seni
QWŞLEQWMEKQWKELMWQEBen bizzat cinim söyle nereye götüreyim seni
Onlar bizi görüyor ama biz onları göremiyoruz diye biliyorumDostum tabii ki , Cin ler yaratılmadan önce Allah dan bizi onlarda koru demiş ve Allah da aramıza bir perde koymuştur.Bu perdeyi herkes aşamaz ve bundan dolayı görmüyoruz ama onlarda bizimle aynı yerde yaşıyorlar.
hocam ben bi ara konuştum cinsiyetsizler imansızlar ordu kurmuşlar yunanlara saldıracaklarmışKanka peki hiç cin dostlarla konuştun mu ?
Ayrıca cinler durduk yere asla musallat olmazlar , iki şart haricinde ;esat tufan cinlerden korkmana gerek yok onlara musallat olmadıkça sana bulasmazlar.
Zaten o şekilde dikkatlice okuOnlar bizi görüyor ama biz onları göremiyoruz diye biliyorum
Onlarında cinsiyetleri var ,evlenirler çocukları olur.hocam ben bi ara konuştum cinsiyetsizler imansızlar ordu kurmuşlar yunanlara saldıracaklarmış
Bursadayım londraya uçur direktEsat tufan Taksim Bebek Beşiktaş nere istersen
Büyüler yüzünden de musallat olmuyorlar mıOnlarında cinsiyetleri var ,evlenirler çocukları olur.
Evet ama birisne büyü yapılma ihtimali çok zor ,kim sana büyü yapcak .Öyle ha diyince yapılmıyor.Bursadayım londraya uçur direkt
Büyüler yüzünden de musallat olmuyorlar mı