Neler Yeni

Astsubay mesai saatleri

K709

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
K709
Msü Astsubay meslek yüksekokullarında bilgisayar programcılığı ve bilgisayar teknolojileri bölümleri var, Msü bana çok cazip geliyor kazanıp gidebilirsem günde kaç saat çalışırım, hafta tatilim olur mu?

Son düzenleme:

.......

80+ Bronze
Normal mesai şeklinde akşam 6'ya kadar çalışırsın.Haftasonu tatil olur bazen de sadece tek gün tatil olur.Amacın bir mesleğim olsun rahatıma bakiyim kafasındaysan girme.Ne olursan ol asker oluyorsun onu bilerek gir.Yani öyle rahat bir ortam değil birimin ne olursa olsun,40 yaşına gelirsin 23 yaşındaki teğmene komutanım dersin.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Normal mesai şeklinde akşam 6'ya kadar çalışırsın.Haftasonu tatil olur bazen de sadece tek gün tatil olur.Amacın bir mesleğim olsun rahatıma bakiyim kafasındaysan girme.Ne olursan ol asker oluyorsun onu bilerek gir.Yani öyle rahat bir ortam değil birimin ne olursa olsun,40 yaşına gelirsin 23 yaşındaki teğmene komutanım dersin.
Hocam konudan alakasız bilmediğimden soruyorum neden 40 yaşına gelince 23 yaşındaki birine komutanım diyecek ki ? 40 Yaşında eğer o yaşa kadar sürekli askerlik yaparsa yüksek rütbeli biri olur neden komutanım diyor? Meraktan soruyorum.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,795
İsim
emirhan
Hocam konudan alakasız bilmediğimden soruyorum neden 40 yaşına gelince 23 yaşındaki birine komutanım diyecek ki ? 40 Yaşında eğer o yaşa kadar sürekli askerlik yaparsa yüksek rütbeli biri olur neden komutanım diyor? Meraktan soruyorum.
mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani her an savaşa gidebilir mi ?

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Askerde mantık aranmaz lafımı duymadınmı sen.

hopecrash

80+ Bronze
rütbe olarak yükselemezse, kendisinden yaşça küçük birine komutanım diyebilir.

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
yüksek rütbeli biri olur
Astsubay olunca max bir yere kadar rütbe alıyorsun oda zaten subay dan aşşağı bir rütbe (astsubaydan subaya geçişler de var fakat narin alımlar olur)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Msü kara Astsubay yüksekokulu ve hava Astsubay yüksekokullarında bilgisayar programcılığı ve bilgisayar teknolojileri bölümleri var, bölümü seçip okursam günde kaç saat çalışırım, hafta tatilim olur mu?
Ayrıca askerde rahatlık arıyorsan (ki aranmaz) hava myo tercih etmeni öneririm karayı son aşamaya bırak

Kadir_1987

80+ Silver
Msü kara Astsubay yüksekokulu ve hava Astsubay yüksekokullarında bilgisayar programcılığı ve bilgisayar teknolojileri bölümleri var, bölümü seçip okursam günde kaç saat çalışırım, hafta tatilim olur mu?

Kime komutanım çekecegine ya da çekmeyeceğine kendin karar ver.
Astsubay belirli biryere kadar gider fakat subay kıdem alır ve sınavları da kazanırsa generalliğe kadar yolu var.
Yani olabiliyorsan ve bazı şeylerin kg'ından fazla ağır basmasını istiyorsan subay ol ;)

.......

80+ Bronze
Uzman Çavus,Astsubay ve Subay üçü de kendi içinde rütbe atlıyor.Astsubay dan Subay'a geçiş yapmak için mülakata girmen gerekiyor,ve mesleğe başladıktan 7.yılına kadar geçiş yapamassan aynı rütbede kalıyorsun.Uzmanlar 7.kıdeme kadar atlıyor ve her kıdem kendi altına emir veriyor.Astsubaylıkta ise Başçavuş'a kadar yükseliyorsun.Yeni mezun bir teğmen 40'lı yaşlardaki Başçavuş dan daha rütbeli ve emir verebiliyor.

CoNKeR

80+ Bronze
Astsubay olup, sonrasında subaylığa geçmezsen, en fazla olabileceğin rütbe Astsubay Kıdemli Başçavuş.
22 yaşında mezun olup subay olarak başlayan birinin rütbesi, 10 ay AsTeğmen, sonra teğmen oluyor.
Ve Teğmen>Kıdemli başçavuş.

xxx78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Salih Akpınar
22 yaşında mezun olup subay olarak başlayan birinin rütbesi,
Yanlışın var hocam Kara Harp Okulundan mezun olan bir kişi 1 sene hazırlık okur 4 senede eğitim görür ve Teğmen rütbesi ile mezun olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,035
Üyeler
167,039
Son üye
BenEfe
Top Bottom