Anladım. Dell'in hangi modeli peki link atar mısınızSanırsam güncel bir monitör değil ayrıca Asus 1-2 ölü piksele değişim vermiyor diye biliyorum. Dell'i hem kaliteli hem de müşteri hizmetleri iyi diye seçeceğim
Öyle mi oluyor? Freesync olunca amd, g-sync olunca nvidia için diye biliyodum ben.freesync hem amd hem nvidia ekran kartlarına uyumlu demek. Alırsan sorun yaşamazsın yani.
Anladım. Dell'in hangi modeli peki link atar mısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle mi oluyor? Freesync olunca amd, g-sync olunca nvidia için diye biliyodum ben.
İkiside bu modelde var hocamAnladım. Dell'in hangi modeli peki link atar mısınız
Öyle mi oluyor? Freesync olunca amd, g-sync olunca nvidia için diye biliyodum ben.
165Hz yenileme iyi daha hızlı tepkime süreleri. Yırtılmalar olmadan oynayış sağlamak adına AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync uyumluluğu mevcut.Anladım. Dell'in hangi modeli peki link atar mısınız
Bende kavisli modeli var va panel 24" nvidia ekran kartıyla kullanıyorum ve herhangi bir sorun da yaşamadım 3 aydır.Anladım. Dell'in hangi modeli peki link atar mısınız
Bir saniye hocam, alıntılar, cevaplar birbirine girdi. Asus'ta mi var dediniz hem freesync hem de g-sync? Dell'de adaptive sync var yazıyor çünkü özelliklerdeMesaj otomatik birleştirildi:
İkiside bu modelde var hocam
165Hz yenileme iyi daha hızlı tepkime süreleri. Yırtılmalar olmadan oynayış sağlamak adına AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync uyumluluğu mevcut.
dell in sitesinden
Dell'de var hocam attığım monitörün açıklamasında "AMD FreeSync ve NVIDIA G-Sync uyumluluğu mevcut. " YazıyorBir saniye hocam, alıntılar, cevaplar birbirine girdi. Asus'ta mi var dediniz hem freesync hem de g-sync? Dell'de adaptive sync var yazıyor çünkü özelliklerde