Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus 2070 super hakkında

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Aynen haklısınız isimden ötürü markalar arttırıyor direkt olarak fiyat olarak. 2080s'e maalesef bütçe yetmiyor :( 2070s'lere bakmak zorunda kalıyorum. Hem edit hem render olarak. Ryzen 9 3900x düşünüyorum yanına da güzel bir ekran kartı olursa çok sevinicem gerçekten :) Ortalama olarak ayırdığım bütçe de zaten 16-17.000 TL gibi bir fiyat.
Anakart için yeni bir konu açın zamanı geldiğinde. 2070S'lerde en güzel görünen model bence Ichill çünkü fanboyuyum :) Diğerleri bütçeyi zorlayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Inno3D Ichill 2070 Super alın RGB ve görüntü olarak en iyi ekran kartlarından biri bence piyasadaki ayrıca üzerinde minik bir ekran var ekran kartının sıcaklığı gösteren bence çok hoş. Ayrıca fiyatıda en uygun 2070 Superlerden biri. Soğutma olarak da üzmez bence onu alın.
Tamamdır çok teşekkür ederim bu akşam bakacağım. Çok bilgim olmadığı için hep Asus ve Msi dendiği için onlara bakmak zorunda kaldım aslında pişman olmamak için ileride. :oops:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart için yeni bir konu açın zamanı geldiğinde. 2070S'lerde en güzel görünen model bence Ichill çünkü fanboyuyum :) Diğerleri bütçeyi zorlayabilir.
Mutlaka açıcağım en kısa zamanda ekran kartını seçtikten sonra alternatifler arasında hemencecik ekledim valla :p Çok teşekkürler🙏

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Merhabalar öncelikle iyi ve keyifli forumlar. Belki sizlere komik gelicek ama iki ekran kartı arasındaki farkı sormak istedim sizlere pek bir bilgim olmadığı için yardımcı olursanız çok sevinirim.

- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2070 SUPER OC 8GB
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX2070 SUPER Advanced Edition ROG STRIX 8GB

Bu iki ekran kart'ı arasındaki fark nedir acaba tam olarak?
Her mağazada farklı fiyatlar görmekteyim.
Mesela (T*knobiyotik sitesinde indirimsiz 2070 super OC - 5.954 TL yine aynı sitede 2070 Advanced Edition 6.221 TL) fakat başka bir sitede OC daha pahalı Advanced edition daha ucuz indirimsiz halleri. Hangisi daha iyi sizlerin gözünde hem oyun hemde edit, render anlamında. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim :)

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
6223₺ olan overclock modeli aralarında en fazla 1-2 fps vardır aralarındaki farka değmez bu arada jbu fiyata 2080 super alabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
6223₺ olan overclock modeli aralarında en fazla 1-2 fps vardır aralarındaki farka değmez bu arada jbu fiyata 2080 super alabilirsiniz
Peki 2080s'in hangi markasını önerirsiniz bu fiyatlara alınabilecek sonra beni pişman etmeyecek? Çünkü asus'un 2080s'in aralarında neredeyse 2.500 TL'lik bir fark bulunuyor :(

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Peki 2080s'in hangi markasını önerirsiniz bu fiyatlara alınabilecek sonra beni pişman etmeyecek? Çünkü asus'un 2080s'in aralarında neredeyse 2.500 TL'lik bir fark bulunuyor :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Evet haklısınız bu fiyata 2080 super varmış ama dual istemiyorum açıkcası :( Ha aralarında ki fark'ı bana sorsanız ağzım açık dururum onuda bilmiyorum :p Sadece 30-40 video izledim neredeyse toplama hakkında yani daha çok ama çok yeniyim. Hep 3 fanlı ekran kartları kullanılıyordu oyun vs gibi şeyler için. O yüzden 2070s'i tercih etmiştim :unsure:

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Evet haklısınız bu fiyata 2080 super varmış ama dual istemiyorum açıkcası :( Ha aralarında ki fark'ı bana sorsanız ağzım açık dururum onuda bilmiyorum :p Sadece 30-40 video izledim neredeyse toplama hakkında yani daha çok ama çok yeniyim. Hep 3 fanlı ekran kartları kullanılıyordu oyun vs gibi şeyler için. O yüzden 2070s'i tercih etmiştim :unsure:
Sistem için bütçe nedir ? https://www.akakce.com/ekran-karti/...180t-8-gb-256-bit-gddr6-fiyati,764843883.html 3 Fanlı istiyorsanız en az bunu almalısınız ama 2 Fanlı olduğuna aldanmayın gayet iyi bir soğutması var

nhmwizzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan
Teşekkür ederim değerli yorumuz için onlarıda inceleyeceğim hemen
hocam rtx3000 serisini bekleyin bildiğim kadarıyla daha ucuz ve daha iyi olucak 1 eylülde tanıtılması bekleniliyor 1 ayda çıkar ye düşünüyorum çünkü rtx2000 serisi artık üretilmemeye başlandı size bağlı 1 2 ay beklerim diyorsan tamamdır
ryzen 9 3900x işlemci iyi bir seçim olmuş dicektim aslında oyun oynıcaksan gereksiz grafik falan yapıyorsanız iyi işlemci 4000 serisinde beklemeye gerek yok zaten anakartı x570 alın performans olarak size asus tuf serisini bütçem varsa diyorsanız asus strix x570-f serisini öneririm ssd olarak Samsung bence psu olarak yine bütçem var diyorsanız asus psu larına bakın 650w size yeterli olacaktır ve merak etmeyin çok kaliteli psular iyi bir ram istiyorsanız ise Corsair dominatör 2x8=16 yada
amd özel optimize edilmiş Tridentz neo serisi efsane olur kasa olarak cooler master serileri de iyi gider ve o işlemci 360mm sıvı soğutucu da ister sıvı soğutucu hakkımda pek bilgim yok o size kalmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
Sistem için bütçe nedir ? https://www.akakce.com/ekran-karti/...180t-8-gb-256-bit-gddr6-fiyati,764843883.html 3 Fanlı istiyorsanız en az bunu almalısınız ama 2 Fanlı olduğuna aldanmayın gayet iyi bir soğutması var
Sistem için bütçem 16-17.000 TL civarında olacak sadece kasa için bu fiyatı ayırdım. Kendi işimden dolayı hem müzik hemde video edit, render için güzel bir kasa toplamaya çalışıyorum. İşlemci olarak zaten sınırdayım ryzen 9 3900x kullanacağım bunun için. Ancak yeri geldiğinde oyun oynamak için bir sistem topluyorum. (Belki hobi olarak ilerde yayın olabilir ama o çok şart bir durum değil açıkcası, hayale kapılmama gerek yok şuanlık :love:) Alıcağım oyunlardaki fps yüksek olsun istiyorum beni üzsün istemiyorum açıkcası :) Diyeceksiniz ki hangi oyunlar gibi onuda hemen yazayım.
- Metro
- Control
- Cyperpunk (Geldiği gibi keşke oynasam dediğim bir oyun merak içindeyim)
- Gta 5
- Pubg
- Cs:Go vb. gibi oyunlarda mutlu olsam güzel fps alsam yeterlidir benim için. Teşekkür ederim bu arada yardımınız için 💖

hocam rtx3000 serisini bekleyin bildiğim kadarıyla daha ucuz ve daha iyi olucak 1 eylülde tanıtılması bekleniliyor 1 ayda çıkar ye düşünüyorum çünkü rtx2000 serisi artık üretilmemeye başlandı size bağlı 1 2 ay beklerim diyorsan tamamdır
ryzen 9 3900x işlemci iyi bir seçim olmuş dicektim aslında oyun oynıcaksan gereksiz grafik falan yapıyorsanız iyi işlemci 4000 serisinde beklemeye gerek yok zaten anakartı x570 alın performans olarak size asus tuf serisini bütçem varsa diyorsanız asus strix x570-f serisini öneririm ssd olarak Samsung bence PSU olarak yine bütçem var diyorsanız asus PSU larına bakın 650w size yeterli olacaktır ve merak etmeyin çok kaliteli psular iyi bir ram istiyorsanız ise Corsair dominatör 2x8=16 yada
amd özel optimize edilmiş Tridentz neo serisi efsane olur kasa olarak cooler master serileri de iyi gider ve o işlemci 360mm sıvı soğutucu da ister sıvı soğutucu hakkımda pek bilgim yok o size kalmış
Öncelikle çok teşekkür ederim bu kadar yazmanız beni çok mutlu etti buradaki herkes diğer forumlara göre çok daha cana yakın yaklaşıyor ve güzel cevaplar alıyorum. Sizlerinde paylaşmış olduklarınızı dikkate alacağım. Eğer dediğiniz gibi 3000 serisi daha uygun yada neredeyse aynı fiyat olacaksa eğer tabii ki beklemeye değer o zaman. Acele edip hemen havaya para atmamak lazım bir anda dikkate alacağım, az buz para değil sonuç olarak. Bunu bilmem çok iyi oldu en iyi onu yapacağım, beklemeye değer o zaman. Peki sıvı soğutucu şart mı böyle bir sistem toplayacaksam eğer işlemci için? Çünkü içinde stok soğutucu geliyormuş bazıları stok bazıları sıvı soğutucu kullanıyormuş galiba. Bu arada bende Cooler Master h500 içinde gelen 750w 80+ kasasını düşünüyorum aynı zamanda.

Son düzenleme:

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Sistem için bütçem 16-17.000 TL civarında olacak sadece kasa için bu fiyatı ayırdım. Kendi işimden dolayı hem müzik hemde video edit, render için güzel bir kasa toplamaya çalışıyorum. İşlemci olarak zaten sınırdayım ryzen 9 3900x kullanacağım bunun için. Ancak yeri geldiğinde oyun oynamak için bir sistem topluyorum. (Belki hobi olarak ilerde yayın olabilir ama o çok şart bir durum değil açıkcası, hayale kapılmama gerek yok şuanlık :love:) Alıcağım oyunlardaki fps yüksek olsun istiyorum beni üzsün istemiyorum açıkcası :) Diyeceksiniz ki hangi oyunlar gibi onuda hemen yazayım.
- Metro
- Control
- Cyperpunk (Geldiği gibi keşke oynasam dediğim bir oyun merak içindeyim)
- Gta 5
- PUBG
- Cs:Go vb. gibi oyunlarda mutlu olsam güzel fps alsam yeterlidir benim için. Teşekkür ederim bu arada yardımınız için 💖

Öncelikle çok teşekkür ederim bu kadar yazmanız beni çok mutlu etti buradaki herkes diğer forumlara göre çok daha cana yakın yaklaşıyor ve güzel cevaplar alıyorum. Sizlerinde paylaşmış olduklarınızı dikkate alacağım. Eğer dediğiniz gibi 3000 serisi daha uygun yada neredeyse aynı fiyat olacaksa eğer tabii ki beklemeye değer o zaman. Acele edip hemen havaya para atmamak lazım bir anda dikkate alacağım, az buz para değil sonuç olarak. Bunu bilmem çok iyi oldu en iyi onu yapacağım, beklemeye değer o zaman. Peki sıvı soğutucu şart mı böyle bir sistem toplayacaksam eğer işlemci için? Çünkü içinde stok soğutucu geliyormuş bazıları stok bazıları sıvı soğutucu kullanıyormuş galiba. Bu arada bende Cooler Master h500 içinde gelen 750w 80+ kasasını düşünüyorum aynı zamanda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
İlkim Soylu
İşlemci olarak hep amd gördüm aslında Intel'de çekirdek sıkıntısı vs var diyorlar. Bende işimden dolayı aslında ryzen 9 3900x'te karar kılmıştım 12 çekirdekten dolayı. Fakat intel daha mı iyi olur sizce? Bu arada bu sistem beni mutlu eder mi? Bu arada topladığınız sistemden dolayı zaman ayırdığınız için teşekkür ederim ariyetten 💜 Bu sistemi inceleyeceğim bakalım :giggle:

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
İşlemci olarak hep amd gördüm aslında Intel'de çekirdek sıkıntısı vs var diyorlar. Bende işimden dolayı aslında ryzen 9 3900x'te karar kılmıştım 12 çekirdekten dolayı. Fakat intel daha mı iyi olur sizce? Bu arada bu sistem beni mutlu eder mi? Bu arada topladığınız sistemden dolayı zaman ayırdığınız için teşekkür ederim ariyetten 💜 Bu sistemi inceleyeceğim bakalım :giggle:
İntel bu bütçede en iyilerden kusura bakmayın yayın vs. düşünüyorum demişsiniz o yüzden R9 3900X alınabilir

Top Bottom