Yardım ASUS 24,5" VG259QR ?

Bu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa 👍🏼 Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

???
Bu monitörü kesinlikle öneririm. Renk hız pivot vb özellikleriyle fiyatını kesinlikle hakediyor.

Bu monitörü kesinlikle öneririm. Renk hız pivot vb özellikleriyle fiyatını kesinlikle hakediyor.
Kullandınız mı daha önce?

Ben şahsen öneririm bir zamanalar incelemek için elime geçmişti fiyatına göre ekran kalitesi çok iyi
Ben de istiyorum ama , pivot olması benim için + valo csgo fps ve rekabetçi oynuyorum sürekli. Msi alacaktım normalde hatta fiyatı da 2499 du.

Asus Tuf VG249Q modelini kullanıyorum. Ben çok memnunum fiyatını uygun bulduğumda almıştım bakabilirsiniz. Pivot + IPS

Asus Tuf VG249Q modelini kullanıyorum. Ben çok memnunum fiyatını uygun bulduğumda almıştım bakabilirsiniz. Pivot + IPS
Evet onuda araştırdım, benim paylaştığım üst modeli gibi, bakim hangisi olursa artık, deneyimini paylaşırmısın benimle, ölü pixel chosting ve ışık sızması var mı?

Bu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa 👍🏼 Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.

???
27 inchini kullanıyorum memnunum alabilirsin

ASUS TUF Gaming Monitör VG24VQR​

Bir kaç önce amazondan aldım ertesi gün geldi bacağı çatlak geldi hemen iade ettim yenisini tekrardan aldım

aradaki indirimli fiyatı iade edecekler

Vatan daki 165 hz ips olanı almalısın. Ölü piksel derdin olmaz görüp alırsın diğer türlü aoc hariç 1 ölü piksel garantisi yok Asus ve msi nin. İade değişim ile zaman kaybetme.

Büyük ihtimalle ya 144 ya da 165 olanı alacam. Madem memnunsunuz 👍🏼

27 inchini kullanıyorum memnunum alabilirsin
Büyük ihtimalle ya 144 ya da 165 olanı alacam. Madem memnunsunuz 👍🏼
Vatan daki 165 hz ips olanı almalısın. Ölü piksel derdin olmaz görüp alırsın diğer türlü aoc hariç 1 ölü piksel garantisi yok Asus ve msi nin. İade değişim ile zaman kaybetme.
Seçimim 144 veya 165 olacaktır, teşekkürler yorumlarınız için vatana gidip kendim kontrol ederek alırım.

Çok şanslıyım baktım ürünün kampanyası bitmiş😂 , sarı sitede gezinirken vatandan 6 ay önce alınmış buldum aynı monitörü, hiç bir sorunu yok adam 2 3 defa kullanmış, 2k ya geçmiş sonra , baktım ölü pixel yok ışık sızması yok, chosting yok kozmetik 10/10 fiyat 2.250😂😂

???
LG 24GN650-B 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync IPS Monitör
Hem IPS hemde 1 Ms (GtG) süresine sahip. Ben kullanıyorum herhangi bir ölü piksel çıkmadı. Ama yinede bu işler şans işi. Her firmada çıkabilir. Ben çok memnunum tavsiye ederim.

Kullandınız mı daha önce?

Ben de istiyorum ama , pivot olması benim için + valo csgo fps ve rekabetçi oynuyorum sürekli. Msi alacaktım normalde hatta fiyatı da 2499 du.
evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,289
Üyeler
195,591
Son üye
Rastrein
Geri