Neler Yeni

Yardım ASUS 24,5" VG259QR ?

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
Bu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa 👍🏼 Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.

Mesaj otomatik birleştirildi:

???
Bu monitörü kesinlikle öneririm. Renk hız pivot vb özellikleriyle fiyatını kesinlikle hakediyor.

Eminertekin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,562
İsim
Emin Ertekin
Çok gidip geldim bu monitörü almak için, ne bilim çok kararsızım.
Ben şahsen öneririm bir zamanalar incelemek için elime geçmişti fiyatına göre ekran kalitesi çok iyi

KocaADAM

80+
Bu monitörü kesinlikle öneririm. Renk hız pivot vb özellikleriyle fiyatını kesinlikle hakediyor.
Kullandınız mı daha önce?

Ben şahsen öneririm bir zamanalar incelemek için elime geçmişti fiyatına göre ekran kalitesi çok iyi
Ben de istiyorum ama , pivot olması benim için + valo csgo fps ve rekabetçi oynuyorum sürekli. Msi alacaktım normalde hatta fiyatı da 2499 du.

Merdo06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Mert
Asus Tuf VG249Q modelini kullanıyorum. Ben çok memnunum fiyatını uygun bulduğumda almıştım bakabilirsiniz. Pivot + IPS

KocaADAM

80+
Asus Tuf VG249Q modelini kullanıyorum. Ben çok memnunum fiyatını uygun bulduğumda almıştım bakabilirsiniz. Pivot + IPS
Evet onuda araştırdım, benim paylaştığım üst modeli gibi, bakim hangisi olursa artık, deneyimini paylaşırmısın benimle, ölü pixel chosting ve ışık sızması var mı?

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Bu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa 👍🏼 Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.

???
27 inchini kullanıyorum memnunum alabilirsin

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Onur

ASUS TUF Gaming Monitör VG24VQR​

Bir kaç önce amazondan aldım ertesi gün geldi bacağı çatlak geldi hemen iade ettim yenisini tekrardan aldım

aradaki indirimli fiyatı iade edecekler

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Vatan daki 165 hz ips olanı almalısın. Ölü piksel derdin olmaz görüp alırsın diğer türlü aoc hariç 1 ölü piksel garantisi yok Asus ve msi nin. İade değişim ile zaman kaybetme.

KocaADAM

80+
Büyük ihtimalle ya 144 ya da 165 olanı alacam. Madem memnunsunuz 👍🏼

27 inchini kullanıyorum memnunum alabilirsin
Büyük ihtimalle ya 144 ya da 165 olanı alacam. Madem memnunsunuz 👍🏼
Vatan daki 165 hz ips olanı almalısın. Ölü piksel derdin olmaz görüp alırsın diğer türlü aoc hariç 1 ölü piksel garantisi yok Asus ve msi nin. İade değişim ile zaman kaybetme.
Seçimim 144 veya 165 olacaktır, teşekkürler yorumlarınız için vatana gidip kendim kontrol ederek alırım.

KocaADAM

80+

Çok şanslıyım baktım ürünün kampanyası bitmiş😂 , sarı sitede gezinirken vatandan 6 ay önce alınmış buldum aynı monitörü, hiç bir sorunu yok adam 2 3 defa kullanmış, 2k ya geçmiş sonra , baktım ölü pixel yok ışık sızması yok, chosting yok kozmetik 10/10 fiyat 2.250😂😂

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Ömer Keskin

???
LG 24GN650-B 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync IPS Monitör
Hem IPS hemde 1 Ms (GtG) süresine sahip. Ben kullanıyorum herhangi bir ölü piksel çıkmadı. Ama yinede bu işler şans işi. Her firmada çıkabilir. Ben çok memnunum tavsiye ederim.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Hakan Keser
Kullandınız mı daha önce?

Ben de istiyorum ama , pivot olması benim için + valo csgo fps ve rekabetçi oynuyorum sürekli. Msi alacaktım normalde hatta fiyatı da 2499 du.
evet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,333
Üyeler
164,479
Son üye
Naknak1967
Top Bottom