incelemelerine de bak youtube dan yine içine sinmesi lazıım onun dışında alınır benceÇok gidip geldim bu monitörü almak için, ne bilim çok kararsızım.
incelemelerine de bak youtube dan yine içine sinmesi lazıım onun dışında alınır benceÇok gidip geldim bu monitörü almak için, ne bilim çok kararsızım.
Bu monitörü kesinlikle öneririm. Renk hız pivot vb özellikleriyle fiyatını kesinlikle hakediyor.Bu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
???
Ben şahsen öneririm bir zamanalar incelemek için elime geçmişti fiyatına göre ekran kalitesi çok iyiÇok gidip geldim bu monitörü almak için, ne bilim çok kararsızım.
Kullandınız mı daha önce?Bu monitörü kesinlikle öneririm. Renk hız pivot vb özellikleriyle fiyatını kesinlikle hakediyor.
Ben de istiyorum ama , pivot olması benim için + valo csgo fps ve rekabetçi oynuyorum sürekli. Msi alacaktım normalde hatta fiyatı da 2499 du.Ben şahsen öneririm bir zamanalar incelemek için elime geçmişti fiyatına göre ekran kalitesi çok iyi
Evet onuda araştırdım, benim paylaştığım üst modeli gibi, bakim hangisi olursa artık, deneyimini paylaşırmısın benimle, ölü pixel chosting ve ışık sızması var mı?Asus Tuf VG249Q modelini kullanıyorum. Ben çok memnunum fiyatını uygun bulduğumda almıştım bakabilirsiniz. Pivot + IPS
27 inchini kullanıyorum memnunum alabilirsinBu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QR TUF GAMING 1Ms 165Hz FREESYNC VE G-SYNC IPS GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
???
27 inchini kullanıyorum memnunum alabilirsin
Büyük ihtimalle ya 144 ya da 165 olanı alacam. Madem memnunsunuz
Seçimim 144 veya 165 olacaktır, teşekkürler yorumlarınız için vatana gidip kendim kontrol ederek alırım.Vatan daki 165 hz ips olanı almalısın. Ölü piksel derdin olmaz görüp alırsın diğer türlü aoc hariç 1 ölü piksel garantisi yok Asus ve msi nin. İade değişim ile zaman kaybetme.
Vatan daki 165 hz ips olanı almalısın. Ölü piksel derdin olmaz görüp alırsın diğer türlü aoc hariç 1 ölü piksel garantisi yok Asus ve msi nin. İade değişim ile zaman kaybetme.
LG 24GN650-B 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD FreeSync IPS MonitörBu monitörü almayı düşünüyorum, ya da bana önerebileceğiniz, vatandan gidip kontrol edebileceğim bir ürün olursa çok sevinirim, ölü pixel chosting vs uğraşmak istemiyorum, itopyada olabilir önereceğiniz monitör varsa , ordan baktırma şansım var , İPS panel önceliğimdir, 24 ve 24,5 inç olursa Şimdiden teşekkürler , rica ediyorum kronik sorunlu monitör önermeyin kullanıcı yorumu benim için önemlidir, ayrcı freesync ve g-sync destekli olması benim için bir + Amd veya nvdia ekran kartı kullanabilirim.
???
evet.Kullandınız mı daha önce?
Ben de istiyorum ama , pivot olması benim için + valo csgo fps ve rekabetçi oynuyorum sürekli. Msi alacaktım normalde hatta fiyatı da 2499 du.