ahmttunc
80+ Bronze

- Reaksiyon skoru
 - 804

Bu benim iade ettiğim. Kenarlarda mıydı tam hatırlamıyorum piksel hatası vardı ve ışık sızması vardı.
Hocam bir sürü monitör geldi gitti. En son Samsung g8 oled yakaladım 14k ya geldi, yan ekrana da samsung m7 32 4k koydum, öbür tarafta da msi 274qpx 2k 240hz var, msi 274qpf e2 yi de yedeğe attım, bir tane fazla 274qpx var 1 tane piksel hatalı ve ışık sızmalı, muhtemelen iade edicem 7800 küsüre düşer birkaç haftayaHacı sen o monitörleri ne yaptın sorması ayıp
3 ekranla napıyon kanka profesyonel bir şey mi yoka keyfi mi?Hocam bir sürü monitör geldi gitti. En son Samsung g8 oled yakaladım 14k ya geldi, yan ekrana da samsung m7 32 4k koydum, öbür tarafta da msi 274qpx 2k 240hz var, msi 274qpf e2 yi de yedeğe attım, bir tane fazla 274qpx var 1 tane piksel hatalı ve ışık sızmalı, muhtemelen iade edicem 7800 küsüre düşer birkaç haftaya
Evden çalışıyorum profesyonel ama oled biraz keyfi, ucuza denk getirince aldım diğer ekranları da oled yapmayı düşünmüyor değilim3 ekranla napıyon kanka profesyonel bir şey mi yoka keyfi mi?
İkinci el gibi ya bir tane kozmetik hatası var14 süpermiş ya