2022 12. ayda 2.el olarak sarı sitenin hizmeti üstünden almıştım kartı. ilk olarak ısınma olayını sormak istiyorum. geldiginde furmark 80-82 arası idi. fanın bir tanesi cok acık bir sekilde yalpalıyordu. biraz uyguna gelmişti ve ne de olsa garantisi var diye iade etmedim. 3 ay sonra garantiye yolladım. fanların degisimi yapıldıgı söylendi. kartı fiziksel olarak kontrol ettigimdede sorun cozulmuştu. bu işlemden sonra furmark 75-76 derece civarında seyrediyordu. iyi oyunlardada 80-81 gecmiyordu. buradaki sıcaklık degerleri normal dimi kart mini oldugundan dolayı? aynı karta sahip olanlar ortalama olarak degerlerini paylaşabilirmi? (kasamın 2 fanı oldugu icin sag sol kapak acık kullanıyorum) . 2. olarak, son 3-4 aydır fanlar tahmini olarak %80-90 ın üstüne cıktıgı zaman sürtme sesi gelmeye baslıyor karttan. sizce neyden kaynaklanıyor olabilir bu sorun? yani kartı alalı 2 yıl olmus olacak bikac aya. önceden böyle bir sorun olmayıp durduk yere bu hale gelmesi normalmi? kartta kucuk oldugu icin hemen hemen her oyunda fanlar yüksek hızda dönuyor dolayısıyla oyun oynadıkca surtuyor. genelde günde 1-2 saatten fazla oynamıyorum oyun, o yuzden su zamana kadar cok takmamıstım. garantisi yılbasında biticek, yine bi gönderecegim ama göndermeden bi sorayım dedim. tesekkur ederim simdiden.