Ne dediğini anlayamadım. Ama sanırım anakarta uyumlu mu diyorsun öyle diyorsan evet, uyumludur.Chip setinden bahsediyorum amd işlemci ve anakart alacağım![]()
Ne dediğini anlayamadım. Ama sanırım anakarta uyumlu mu diyorsun öyle diyorsan evet, uyumludur.Chip setinden bahsediyorum amd işlemci ve anakart alacağım![]()
başkan bende onu önerecektim de stok yok stoklar gelince 2.5-2.6k olur gene muhtemelenBu daha ucuz. Bu da alınabilir.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Stok yokmuş la. Sen deyince fark ettim. Palit alınır o zaman.başkan bende onu önerecektim de stok yok stoklar gelince 2.5-2.6k olur gene muhtemelen
başkan bende onu önerecektim de stok yok stoklar gelince 2.5-2.6k olur gene muhtemelen
oo iyiymiş bu bunu alsın arkadaşStok yokmuş la. Sen deyince fark ettim. Palit alınır o zaman.
Post automatically merged:
Gamegaraj'da daha ucuzmuş Palit.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Aynen.oo iyiymiş bu bunu alsın arkadaş