Neler Yeni

Asus 5600xt 6500 TL ye satayım mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
şuan web tabanlı bir oyuna sardım onu oynuyorum. Pc de yüklü hiç bir oyunu oynamadım 15 gündür. Eğer arka planda kazım yapıp web tabanlı oyunumu rahatlıkla oynayacaksam açayım.
Dostum oynarsın tabi ama kazım gücün ciddi anlamda düşer. Tarayıcıda takılırken bile 43.8 olan kazım hızım bazen 35'lere kadar düşüyor. Ki bunu saate vs vurursan ortalamayı etkileyecektir. Şahsi görüşüm sabretmeyi öğrenmeniz ve kazanç elde etmeniz. Çok sıkılırsanız durdurup oyun oynayabilirsiniz. Ama mining yaparken oyun oynamayın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
İsmail Özçakal
Merhaba;

Geçen hafta Sapphire Pulse 5600 XT kartımı 7400 TL 'ye sattım. Paraya ihtiyacınız yoksa daha yüksek teklifler değerlendirilebilir. Coin piyasasındaki hareketlilik, doların yükselişi, çiplerdeki üretim sorunları derken ekran kartları fiyatlarının kısa bir sürede normale döneceğini düşünmüyorum. Bu yüzden ekran kartınızı satıp yeni bir ekran kartı almak şu an ki süreçte mantıklı olmayacaktır.
çok güzel bir şekilde anlatmış

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Merhaba;

Geçen hafta Sapphire Pulse 5600 XT kartımı 7400 TL 'ye sattım. Paraya ihtiyacınız yoksa daha yüksek teklifler değerlendirilebilir. Coin piyasasındaki hareketlilik, doların yükselişi, çiplerdeki üretim sorunları derken ekran kartları fiyatlarının kısa bir sürede normale döneceğini düşünmüyorum. Bu yüzden ekran kartınızı satıp yeni bir ekran kartı almak şu an ki süreçte mantıklı olmayacaktır.
7400 baya iyi satmışsınız. Vazgeçtim satmaktan. 7500den koyuyorum bende o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum oynarsın tabi ama kazım gücün ciddi anlamda düşer. Tarayıcıda takılırken bile 43.8 olan kazım hızım bazen 35'lere kadar düşüyor. Ki bunu saate vs vurursan ortalamayı etkileyecektir. Şahsi görüşüm sabretmeyi öğrenmeniz ve kazanç elde etmeniz. Çok sıkılırsanız durdurup oyun oynayabilirsiniz. Ama mining yaparken oyun oynamayın.
Anladım hocam. Madenciliğe bu hafta giriyorum o zaman inşallah ayda 1000 TL temiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
7400 baya iyi satmışsınız. Vazgeçtim satmaktan. 7500den koyuyorum bende o zaman.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam. Madenciliğe bu hafta giriyorum o zaman inşallah ayda 1000 TL temiz.
Bana kalırsa ürünü satmayın. Güzelce mining yaparak istediğin şeyi alabilirsin. 1000TL olarak bakma. Zaman aralığına ve kurun güncel değerine göre değişebilir. Eth düşerse kar oranın da azalır. Dolar kurunu da kullandığı için dolar kuru da önemli. Yani kazanç hep belli bir miktarda gitmez. Size tavsiyem günde en az 18 saat düzenli yapmanız.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
Bana kalırsa ürünü satmayın. Güzelce mining yaparak istediğin şeyi alabilirsin. 1000TL olarak bakma. Zaman aralığına ve kurun güncel değerine göre değişebilir. Eth düşerse kar oranın da azalır. Dolar kurunu da kullandığı için dolar kuru da önemli. Yani kazanç hep belli bir miktarda gitmez. Size tavsiyem günde en az 18 saat düzenli yapmanız.
Neden 18 saat? 24 saat olunca olmaz mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
Neden 18 saat? 24 saat olunca olmaz mı?
24 saat yapmanız daha iyi tabi ki. Yani demeye çalıştığım en az 18-20 saat çalıştırın ki kar yapabilin. Karta belli başlı ayarlar yapılması gerekiyor. Performansı artırıp güç tüketimini azaltmak gibi ama benim pek bilgim yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar alıcı çıktı kesin. Madencilikte kullanacakmış. Bu kartı satsam 2500 TL ye nasıl kart alabilirim? Sizce satayım mı ya da satıp idarelik kart alıp geri kalan parayı uzun vadeli kripto para alayım diyorum.

Sizce stoklar ve piyasa düzelir mi yakın zamanda?
Bence varsa dahili grafiği kullan yada çok ucuz bir ekran kartı al ve 5600XT ile sen mining yap. Kartı satıp kripto para almak yerine kripto para kaz ve mining işi bitince elinde kullanacak bir 5600XT kalsın.

samet4747

80+ Platinum
2.5 ay önce 5e sattım..

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
932
İsim
Cengiz Han
24 saat yapmanız daha iyi tabi ki. Yani demeye çalıştığım en az 18-20 saat çalıştırın ki kar yapabilin. Karta belli başlı ayarlar yapılması gerekiyor. Performansı artırıp güç tüketimini azaltmak gibi ama benim pek bilgim yok.
Onun içinde ayrı konu açacağım. Kart ayarı hakkında hiçbir fikrim yok. Rehber varsa atabilir misin? Performans arttırma için uv lazım sanırım.

Top Bottom