A15 FA507NV-LP037 fiyatı daha uygun amaTam emin değilim arasındaki fark ne fakat birinin sonu 37 ile bitmesi ötekinin 39 ile bitmesi bana 39 ile biten daha yüksek bir numara olduğu için daha yeni izlenimi veriyor. Ama stokları bitmişse beklemeye değer mi bilmiyorum, kesin bilgi değil bu zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapay zekaya sordum ve bunları dedi;
"Kısacası, Asus TUF Gaming A15 FA507NV-LP037, FA507NV-LP039'dan daha güçlü ve daha pahalı bir modeldir. Ana farklılıklar işlemci, RAM ve fiyattır. Zorlu oyunlar ve çoklu görev için en iyi performansa ihtiyacınız varsa, FA507NV-LP037 daha iyi seçimdir. Ancak, bütçeniz kısıtlıysa veya en iyi performansa ihtiyacınız yoksa, FA507NV-LP039, daha düşük bir fiyat etiketine sahip yetenekli bir oyun bilgisayarıdır."
Kaynak: Bard AI
Yapay zeka buna böyle cevap verdi;A15 FA507NV-LP037 fiyatı daha uygun ama
anlamadım gitti?
Görünüşe göre birazcık kafası karışmış, ama dediğine göre 037 daha iyi bir performans sunuyor.Yapay zeka buna böyle cevap verdi;
"Evet, A15 FA507NV-LP037 fiyatı daha uygun. Ancak, daha güçlü işlemci ve RAM'e sahip olduğu için, daha yüksek performans sunar. Bu da, zorlu oyunlar ve çoklu görev için daha iyi bir seçim olduğu anlamına gelir.
Eğer bütçeniz kısıtlıysa veya en iyi performansa ihtiyacınız yoksa, A15 FA507NV-LP039 yine de iyi bir oyun bilgisayarıdır. Ancak, daha güçlü bir işlemci ve RAM ile daha iyi performans elde etmek istiyorsanız, A15 FA507NV-LP037'yi tercih etmelisiniz."
valla reis çok saol resmi sitelerinede baktım bi bilgi yok benimde içime kurt düştü yani anlamadım 037ye mecbur kaldık ozaman ahaYapay zeka buna böyle cevap verdi;
"Evet, A15 FA507NV-LP037 fiyatı daha uygun. Ancak, daha güçlü işlemci ve RAM'e sahip olduğu için, daha yüksek performans sunar. Bu da, zorlu oyunlar ve çoklu görev için daha iyi bir seçim olduğu anlamına gelir.
Eğer bütçeniz kısıtlıysa veya en iyi performansa ihtiyacınız yoksa, A15 FA507NV-LP039 yine de iyi bir oyun bilgisayarıdır. Ancak, daha güçlü bir işlemci ve RAM ile daha iyi performans elde etmek istiyorsanız, A15 FA507NV-LP037'yi tercih etmelisiniz."
Alıntıyı görüntüle
Görünüşe göre birazcık kafası karışmış, ama dediğine göre 037 daha iyi bir performans sunuyor.
Yapay zeka buna böyle cevap verdi;
Alıntıyı görüntüle
Görünüşe göre birazcık kafası karışmış, ama dediğine göre 037 daha iyi bir performans sunuyor.