Neler Yeni

Çözüldü✓ Asus A15 FA507NU-LP051 ve Asus A15 FA507NU-LP030 arasındaki fark nedir?

Siyahkeys

80+

bir sürü farklı model numarası var ve aralarında herhangi bir fark göremiyorum. Bir farklılık var mı bu modellerde?

yagizd2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yağız DERELİ
2023 modellerde de bunu görmüştüm. Donanım tıpatıp aynı olmasına rağmen kapağın tasarımında farklılıklar varmış. Bu da muhtemelen öyle bir durumdur. Satıcılar doğru görselleri koymayabiliyor.

Siyahkeys

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2023 modellerde de bunu görmüştüm. Donanım tıpatıp aynı olmasına rağmen kapağın tasarımında farklılıklar varmış. Bu da muhtemelen öyle bir durumdur. Satıcılar doğru görselleri koymayabiliyor
Ben de şey okudum geçen havalandırma ızgaraları farklıymış vs. Sanırım sadece tasarımsal değişiklik dediğiniz gibi

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
976
İsim
Ömer Murat KARACA

bir sürü farklı model numarası var ve aralarında herhangi bir fark göremiyorum. Bir farklılık var mı bu modellerde?
Model numaralarındaki farkı, Asus Resmi Distribütörlerinden Teknorya Bilişim şöyle açıkladı bana; Teknorya'ya LP039, Vatan'a LP038, Hepsiburada'ya LP030 vb. (Seri no ve firmaları örnek verdim) yani her kod hangi satıcıdan geldiğini gösteriyor. Yani cihazlar birebir aynı. Zaten Asus'un sitesinden de A15 2023 serisi diye bakarsanız sadece FA507NV kısmı yazıyor, gerisi yazmıyor. Gerisi ülkeden ülkeye, satıcıdan satıcıya değişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası ne tasarım, ne hava çıkışı, ne ızgara hiçbir fark yok cihazlarda. En ucuzunu alıp devam edebilirsiniz

Siyahkeys

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Model numaralarındaki farkı, Asus Resmi Distribütörlerinden Teknorya Bilişim şöyle açıkladı bana; Teknorya'ya LP039, Vatan'a LP038, Hepsiburada'ya LP030 vb. (Seri no ve firmaları örnek verdim) yani her kod hangi satıcıdan geldiğini gösteriyor. Yani cihazlar birebir aynı. Zaten Asus'un sitesinden de A15 2023 serisi diye bakarsanız sadece FA507NV kısmı yazıyor, gerisi yazmıyor. Gerisi ülkeden ülkeye, satıcıdan satıcıya değişiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kısacası ne tasarım, ne hava çıkışı, ne ızgara hiçbir fark yok cihazlarda. En ucuzunu alıp devam edebilirsiniz
anladım teşekkür ederim

Top Bottom