dostum cihaz tv asus tuf a15 inceleme yayın tekrarını bulup g helper kısmını dinlersen demek istediğimi anlarsınNe indirmesinden bahsediyorsun :d? Asus TUF ve ROG laptop'larda o yazılım sistem uygulaması olarak yüklü geliyor zaten, cihazın kontrol panel yazılımı. Performans modu, MUX Switch ayarlarını başka nereden ayarlayacaksın? Kullanmak zorundasın yani.
Buram buram cahillik korkuyorsun moruk. Kendi yazılımı berbat ötesi çöplük. sistemi boşta bile yoran pili daha çabuk bitiren ısınmaya daha çok katkısı olan yazılımı. Adamlar çok hafif sade müthiş bir yazılım yapmışlar . Kullanıyorum aşırı memnunum.Ne indirmesinden bahsediyorsun :d? Asus TUF ve ROG laptop'larda o yazılım sistem uygulaması olarak yüklü geliyor zaten, cihazın kontrol panel yazılımı. Performans modu, MUX Switch ayarlarını başka nereden ayarlayacaksın? Kullanmak zorundasın yani.
ne kadar gidiyor gündelik kullanımda şarjı ? birde taşıması kolay mı hocam ağır bir laptop mu ?ben aldım ryzen 5 7535hs işlemcili modeli memnunum arada cs2 oynuyorum başka oyunda oynamıyorum gündelik kullanım.
Biraz ağır ama rahat taşınıyor şarjı da 4 saat civarı rahat gidiyor normal kullanımda bunun dışında hızlı şarj oluyor. Rtx 4050 kartlı bütçelere çıkmadım ama işlemcim iyi tabii fazlasıyla işimi görüyor laptopum.ne kadar gidiyor gündelik kullanımda şarjı ? birde taşıması kolay mı hocam ağır bir laptop mu ?
3050 li olan mı sizinki hocam?Biraz ağır ama rahat taşınıyor şarjı da 3 saat civarı rahat gidiyor normal kullanımda bunun dışında hızlı şarj oluyor. Ben de ki ekran kartı daha düşük modeli cs2 dışı oyun oynamadığım için rtx 4050 bütçelere çıkmadım ama işlemcim iyi tabii.
indirim kodu ile 17500 e Rtx 2050 70w modelini aldım hepsiburada dan. cs 2 orta ayarlarda fhd çözünürlükte 150 fps de oynuyorum optimizasyon sorunu düzelir umarım rtx 3050 de aynı iişlemcili model aynı performansı veriyor cs2 de aradaki fark 3000tl çok.3050 li olan mı sizinki hocam?
Bana cahil demeden önce düzgün yazmayı öğren "MoRuK" G-Helper yazılımını arkadaşın söylemesiyle gördüm, kontrol paneli yazılımı yapmışlar iyi. İşlevsel çalışıyorsa gayet güzel, isteyen kullansın tabii. Armory Crate "berbat ötesi çöplük" falan demişsin dümenden. Gayet iş görüyor, bir sıkıntısına rastlamadım. Belki G-Helper daha optimize çalışıyordur, bilemem olabilir. Bir ara denerim onu da.Buram buram cahillik korkuyorsun moruk. Kendi yazılımı berbat ötesi çöplük. sistemi boşta bile yoran pili daha çabuk bitiren ısınmaya daha çok katkısı olan yazılımı. Adamlar çok hafif sade müthiş bir yazılım yapmışlar . Kullanıyorum aşırı memnunum.
yüksek ayarlarda kaç fps alıyorsun ? soğutması nasıl , sıcaklık değerleri neler ve sesli mi çalışıyor cs valorant da ?ben aldım ryzen 5 7535hs işlemcili modeli memnunum arada cs2 oynuyorum başka oyunda oynamıyorum gündelik kullanım.
max grafiklerde 80 100 civarı,soğutması iyi fan normal çalışıyor,sıcaklık çok anlamam ama soğutucu ile kullanırsanız iyi olur sesli çalışmıyor oyun içi gayet stabil fan sesi ana menüye dönünce fan sesi artıyor oyunun optimizasyonu daha oturmamş durumda cs2 problemli oyun zaten.yüksek ayarlarda kaç fps alıyorsun ? soğutması nasıl , sıcaklık değerleri neler ve sesli mi çalışıyor cs valorant da ?
normal kullanırken fan sesi duymuyorum hiç cs2 oynarken nromal devirde gerektiği seviyede çalışıyor fanlardan rahatsız edici cızırtı vs farklı ses duymadım sorunsuz.yüksek ayarlarda kaç fps alıyorsun ? soğutması nasıl , sıcaklık değerleri neler ve sesli mi çalışıyor cs valorant da ?