Yardım ASUS AC750 MODEM SORUNU! YARDIM!

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,575
Arkadaşlar bu modemi gaminggenden muadillerine göre fiyatı daha uygun diye tercih ettim.
Kurulumunu bugün yaptım ama ne yaparsam yapayım internette kopmalar yaşatıyor. İlk günden deli etti resmen.
Modemi resetleyince düzeliyor fakat bir süre sonra tekrar başlıyor. Bunun bir çözümü var mı yoksa direkt iade edeceğim.
Şu an TTnin verdiği eski modemi kurdum bundan kat ve kat daha iyi inanılmaz ya.

Merhaba,
Aynı modemi bende kullanıyorum ve aynı durum bende de vardı. Fakat bu kopmalar modemden değilde internet servis sağlayıcımdan kaynaklandığını tespit ettim. Zaten %90 modem ayarları aynı, extra olarak şifreleme türleri farklıdır veya bir takım kısıtlamalar vardır benim modemimde. Hangi marka internet sağlayıcı kullanıyorsanız onunla iletişim kurmanızda yarar olabileceğini düşünüyorum.

Merhaba,
Aynı modemi bende kullanıyorum ve aynı durum bende de vardı. Fakat bu kopmalar modemden değilde internet servis sağlayıcımdan kaynaklandığını tespit ettim. Zaten %90 modem ayarları aynı, extra olarak şifreleme türleri farklıdır veya bir takım kısıtlamalar vardır benim modemimde. Hangi marka internet sağlayıcı kullanıyorsanız onunla iletişim kurmanızda yarar olabileceğini düşünüyorum.
Dostum elimde 2 tane daha modem var onları taktığımda hiçbir problem yok. Ama Asus'u taktığımda 30-40 dakikada bir kopuyordu. Bir de modemi birkaç farklı şekilde kurulum yaptım. Güncelledim vs. ama hiçbir şekilde verim alamadım. Zaten iade ettim cevabın için teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri