RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Şuan bios a girdim telefondan yazıyorum. Nasıl core boost performance kapatacağım?
Yanlış bir şeyi ellemek istemediğim için konu açtım kusura bakmayınAdvance yerinde idi sanırım kurcala bulursun.
Hala bulamadım. Youtube da da göremedim nasıl yapacağım acaba.Advance yerinde idi sanırım kurcala bulursun.
Hocam istediğiniz yere girebilirsiniz sonuçta ayarı değiştirmediğiniz sürece değişmez. Yanlış bir şeyi ellemezsiniz yani. Tam yerini hatırlamıyorum ama biraz kurcalayın bulursunuz dediğim gibi.Yanlış bir şeyi ellemek istemediğim için konu açtım kusura bakmayın
Şuan biostan çıktım ve araştırıyorum nasıl kapatırım diye. f9 dan arama yerine core boost performance yazınca da çıkmıyor. Şaşırtıcı.Hocam istediğiniz yere girebilirsiniz sonuçta ayarı değiştirmediğiniz sürece değişmez. Yanlış bir şeyi ellemezsiniz yani. Tam yerini hatırlamıyorum ama biraz kurcalayın bulursunuz dediğim gibi.
ASUS B450M DRAGON 4400MHZ fakat buldum sonunda sağ olun şimdi tekrar sıcaklık testi zamanı.Anakartını tam olarak yazabilir misin?
Hocam istediğiniz yere girebilirsiniz sonuçta ayarı değiştirmediğiniz sürece değişmez. Yanlış bir şeyi ellemezsiniz yani. Tam yerini hatırlamıyorum ama biraz kurcalayın bulursunuz dediğim gibi.
Prime95 açıkken 95-100 civarından80-85 civarına düştü sanırım gayet iyi bir düşüş.Anakartını tam olarak yazabilir misin?