ASUS ANAKART DRAM IŞIĞI

ossiman

80+
Reaksiyon skoru
0
Öncelikle Selamün Aleyküm bugün Yaşadıgım olayı Anlatmak isterim Pc ile Video izlerken Ekran Donması Sonucu Pc güç düğmesinden Kapattım Ve Yeniden Başlatmak için Güç düğmeaine bastım Anakart üzerinde Turuncu renkte dram ışıgı yanmaya başladı Ve Çogu Formlarda Yazan Ve Yaşanan olayları inceledim Ne denediysem olmadı Örneğin Ramlari silgiyle silmek işlemciyi çıkartıp yeniden Takmak Bios Ayarlarını sıfırlamak Cmos Ayarlarını Sıfırlamak Statik elektirik boşlatıp yeniden başlatmak bunların hepsini yaptım ama ne yaptımsa olmsadı Böyle bir olay başınıza geldiyse nasıl çozdünüz veya benim denediğimden haricinde önerebileceğiniz Şeyler varmıdır
Anakart asus B670 Tuf gaming
İşlemci amd 7800x3d
Ram corsair 2x16 32gb 6400 mhz
Ekran kartı msi 4070ti xslim

Hocam ramleri silmişsin ancak ramlerin 1 tanesini çıkartıp 1 tanesi takmayı denedin mi ? 2 modülden 1 tanesinde sorun oluşmuş olabilir

Hocam ramleri silmişsin ancak ramlerin 1 tanesini çıkartıp 1 tanesi takmayı denedin mi ? 2 modülden 1 tanesinde sorun oluşmuş olabilir
Dendim ama Hala aynıydı bugün bazı arkadaşlar anakarttan şüheplendi Garantiye göndermeyi düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,940
Üyeler
186,816
Son üye
Sonbaharınİlki
Geri