Neler Yeni

Yardım Asus anakart kullanici hatasi yuzunden 5bin tl para istiyor.

Salihcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Salihcan balkaya
Vatan 11.11 indiriminden aldığım sistemi montaj yaptıktan sonra kararlı çalışmadığını gördüm.( bios ekranı geliyor bazen gelmiyor. Windows kuruluyor ama tekrar açılmıyor vs vs) sistemi en yakın vatan bilgisayara götürdüm oradaki arkadaşlar sistemi tekrar topladı denedi ve onlarda çözüm bulamadı. Anakart islemci ve rami servise gönderelim bunlardan birinde sorun olabilir denildi ve servise gonderdik parçaları. Bana dün anakart için mesaj geldi ve kullanıcı hatası veya garanti süresi bittiği için 5bin kusur tl para istiyorlar(anakart asus a620mk zaten 3bin kusur tl sifiri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlışlıkla actim konuyu tamamlamadan yazımı devam ediyorum.

Vatandaşı arkadaşlar da servise gönderirken parçaları açıklama kısmına sorunsuz temiz vs gibi bir ibare ekleyip gönderdiler. Nasıl oluyorda kullanıcı hatası yüzünden para talep edebiliyorlar. Daha önce böyle başına böyle bir şey gelen arkadaşlar oldu mu var mı fikir verebilecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Yusuf can duman
Vatanda ki indirimler konusunda herkes çok hype oldu ama alan herkeste aynı derece şikayetçi... Muhtemelen teşhir ürünleri ile hazır sistem topluyorlar(emin değilim kötülemek olmasın belki de yanılıyorumdur.) random random insanlar dokunmuş oynamış bozmuş olabilme ihtimali geliyor aklıma. Geçmiş olsun.

Salihcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Salihcan balkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pcb arızalı diye istiyorlarmış parayı bide. Ben ve vatanda çalışan 2 kişi daha kontrol ettik göndermeden ve açıklama kısmını fiziksel bir hasar yok, baglanti noktalarında eğilme yok vs diye belirtilip gönderildi bu anakart. Israrla para istemeye devam ederlerse mümkünse iade değilse thhye mi başvurmak gerekiyor dostlar.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Volkan
Pcb arızalı diye istiyorlarmış parayı bide. Ben ve vatanda çalışan 2 kişi daha kontrol ettik göndermeden ve açıklama kısmını fiziksel bir hasar yok, baglanti noktalarında eğilme yok vs diye belirtilip gönderildi bu anakart. Israrla para istemeye devam ederlerse mümkünse iade değilse thhye mi başvurmak gerekiyor dostlar.
garanti nasıl bitiyor yeni almadınız mı neyse onu geçtim Asus alıp garantiye düşerseniz vay halinize rezalet garanti servisi var allah düşürmesin arkadaşın asus rog laptopu gönderdik bakım yapılsın diye adamlar sıvı metal silip macun sürmüş fanlar tozluydu temizlemeye zahmet etmemişler ve arkaya takılan uzun vidalar var gitmişler öne kısa vidanın yerine atmışlar laptop bir köşeden basınca öteki köşeden kalkıyordu ve kasaya üstten çıkıntı yapmıştı

direkt tüketici hakem heyetine firmayı da ara söyle zaten foto falan gereksiz olur vatan fiziksel hasar yok diye yazıp gönderdiyse kayıt mevcuttur haklı çıkarsınız biraz sürer ama

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Enes
Hiç bekleme. İnatlaş. Olmadı mı? Hakkını ara ve thh ye başvur.

garanti nasıl bitiyor yeni almadınız mı neyse onu geçtim Asus alıp garantiye düşerseniz vay halinize rezalet garanti servisi var allah düşürmesin arkadaşın asus rog laptopu gönderdik bakım yapılsın diye adamlar sıvı metal silip macun sürmüş fanlar tozluydu temizlemeye zahmet etmemişler ve arkaya takılan uzun vidalar var gitmişler öne kısa vidanın yerine atmışlar laptop bir köşeden basınca öteki köşeden kalkıyordu ve kasaya üstten çıkıntı yapmıştı

direkt tüketici hakem heyetine firmayı da ara söyle zaten foto falan gereksiz olur vatan fiziksel hasar yok diye yazıp gönderdiyse kayıt mevcuttur haklı çıkarsınız biraz sürer ama
Konu dışı. Hp nin garanti servisi nasıl hocam bilginiz var mı? Temizlik bakım macun değişimi vs. Ona göre garantiyi 1 yıl daha uzatmayı düşünüyorum.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Volkan
Hiç bekleme. İnatlaş. Olmadı mı? Hakkını ara ve thh ye başvur.

Konu dışı. Hp nin garanti servisi nasıl hocam bilginiz var mı? Temizlik bakım macun değişimi vs. Ona göre garantiyi 1 yıl daha uzatmayı düşünüyorum.
HP nin bir servisi var oda rezildi Ankaradaki sanırım ve bildiğim kadarıyla pc ye zarar vermezsen garanti dışı kalmıyor sende yapabilirsin

Salihcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Salihcan balkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet arayıp açıklama kısmında yazanı okudunuz mu nasıl fiziksel hasar olabilir dedim. Tekrar baksınlar dedi telefondaki kişi. Baktım yine olmuyor bu sefer thh yolu gözüküyor. Ayıptır yani bir de şaka gibi 3 bin TL'lik anakarta 5200 tl tamir ücreti istemek... bunlar küfür istiyor ama edemiyoruz 😂

Top Bottom