Vatan 11.11 indiriminden aldığım sistemi montaj yaptıktan sonra kararlı çalışmadığını gördüm.( bios ekranı geliyor bazen gelmiyor. Windows kuruluyor ama tekrar açılmıyor vs vs) sistemi en yakın vatan bilgisayara götürdüm oradaki arkadaşlar sistemi tekrar topladı denedi ve onlarda çözüm bulamadı. Anakart islemci ve rami servise gönderelim bunlardan birinde sorun olabilir denildi ve servise gonderdik parçaları. Bana dün anakart için mesaj geldi ve kullanıcı hatası veya garanti süresi bittiği için 5bin kusur tl para istiyorlar(anakart asus a620mk zaten 3bin kusur tl sifiri
Yanlışlıkla actim konuyu tamamlamadan yazımı devam ediyorum.
Vatandaşı arkadaşlar da servise gönderirken parçaları açıklama kısmına sorunsuz temiz vs gibi bir ibare ekleyip gönderdiler. Nasıl oluyorda kullanıcı hatası yüzünden para talep edebiliyorlar. Daha önce böyle başına böyle bir şey gelen arkadaşlar oldu mu var mı fikir verebilecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlışlıkla actim konuyu tamamlamadan yazımı devam ediyorum.
Vatandaşı arkadaşlar da servise gönderirken parçaları açıklama kısmına sorunsuz temiz vs gibi bir ibare ekleyip gönderdiler. Nasıl oluyorda kullanıcı hatası yüzünden para talep edebiliyorlar. Daha önce böyle başına böyle bir şey gelen arkadaşlar oldu mu var mı fikir verebilecek