Am5 o işlemci anakartın am4. zaten o anakarta 5600 üstünü önermem.Elimde asus b350m-k anakart var ryzen 5 7500f destekliyor mu? En iyi takabileceğim ne olur?
Seni discorddan ekliyim de konuşalım bariAm5 o işlemci anakartın am4. zaten o anakarta 5600 üstünü önermem.
Torn to Oblivion#7787Seni discorddan ekliyim de konuşalım bari
en iyi 5600 tavsiye ederim dahası anakartı zorlayacaktırElimde asus b350m-k anakart var ryzen 5 7500f destekliyor mu? En iyi takabileceğim ne olur?
Teşekkür ederim. yavaş yavaş sistem upgrade etmek istiyorum kasam çok eski kaldı, toplama bilgisayara konu açmıştımen iyi 5600 tavsiye ederim dahası anakartı zorlayacaktır
Hocam ekran kartın nedir?Teşekkür ederim. yavaş yavaş sistem upgrade etmek istiyorum kasam çok eski kaldı, toplama bilgisayara konu açmıştım
sistam özellikler nedir hocam o konudada tavsiye verebilirizTeşekkür ederim. yavaş yavaş sistem upgrade etmek istiyorum kasam çok eski kaldı, toplama bilgisayara konu açmıştım
https://forum.donanimarsivi.com/kon...em-yardima-ihtiyacim-var.861079/#post-7950425sistam özellikler nedir hocam o konudada tavsiye verebiliriz