Bilmiyorum ve şuan windowsu kurarken pc yi kapatsam veya yeniden başlatsam sıkıntı çıkarmıDriver gerekmiyor mu ?
@crazyreign
Önermem, fakat windows kurarken neden internet istiyorsunuz ki?Bilmiyorum ve şuan windowsu kurarken PC yi kapatsam veya yeniden başlatsam sıkıntı çıkarmı
Şuan sriver nasıl kurayım internet bağlantım yok diyip windowsu kursam sonra pc açılınca driveri yüklesem geme windowsun tüm özelliklerini kullanabilirmiyim ve microsofta bağlanabilirmiyimDriver kurulması lazım sanırım, nasıl yapabilirsin bilmiyorum.
Bağlanırsın.Şuan sriver nasıl kurayım internet bağlantım yok diyip windowsu kursam sonra PC açılınca driveri yüklesem geme windowsun tüm özelliklerini kullanabilirmiyim ve microsofta bağlanabilirmiyim
Bilmiyorum dedim ya.Şuan sriver nasıl kurayım internet bağlantım yok diyip windowsu kursam sonra PC açılınca driveri yüklesem geme windowsun tüm özelliklerini kullanabilirmiyim ve microsofta bağlanabilirmiyim
Kurulumu bitirmek için internete bağlanmanız lazım diyor ve internetim yok diyincrişte windowsu tam kullanamıycaksın microsofta giremiyceksin diyo internetsiz girip sonra internete bağlansam gene özelliklerden mağdurmu kalıcam yoksa microsofta bağlanabilicemmi ve windows 10 un tüm özelliklerini kullana bilirmiyimÖnermem, fakat windows kurarken neden internet istiyorsunuz ki?
O zaman ben internetsiz kurulumu yapıyorum sonra microsofta bağlanırım teşekkürlerBağlanırsın.
Eğer istersen, ethernet kablosu ile bağlanabilirsin.Kurulumu bitirmek için internete bağlanmanız lazım diyor ve internetim yok diyincrişte windowsu tam kullanamıycaksın microsofta giremiyceksin diyo internetsiz girip sonra internete bağlansam gene özelliklerden mağdurmu kalıcam yoksa microsofta bağlanabilicemmi ve windows 10 un tüm özelliklerini kullana bilirmiyim
Tamam kanka eminsin demi olucağına?Aynı anakarta sahibiz ama ben daha kurmadım, w10'u internetsiz kur, daha sonra kablo ile bağlayıp asus'un sitesinden gerekli driver'ları indir.
Veya usb ile başka bilgisayardan indirme yapıp kur.
Daha sonra yeniden başlat sistemini, wifi gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak buradan wifi driver'ını indir , yeniden başlat. Sorunun çözülecektir.
Zaten internetsiz kurulum yapmak daha iyi, gerekli gereksiz microsoft yazılımları kuruluyor Pc ye.Tamam kanka eminsin demi olucağına?
Yalnış anlama sana güvenmediğimden değil