Asus b550 f gaming wifi özelliği çalışmıyor

mehmetG

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar şimdi windowsu kuruyorum elimde başlıkta yazan anakart var wifi adaptörünü bağladım ama windows kurulumunda ağlar çıkmıyor nasıl çözücem bu işi

Driver kurulması lazım sanırım, nasıl yapabilirsin bilmiyorum.

Driver kurulması lazım sanırım, nasıl yapabilirsin bilmiyorum.
Şuan sriver nasıl kurayım internet bağlantım yok diyip windowsu kursam sonra pc açılınca driveri yüklesem geme windowsun tüm özelliklerini kullanabilirmiyim ve microsofta bağlanabilirmiyim

Şuan sriver nasıl kurayım internet bağlantım yok diyip windowsu kursam sonra PC açılınca driveri yüklesem geme windowsun tüm özelliklerini kullanabilirmiyim ve microsofta bağlanabilirmiyim
Bağlanırsın.

Şuan sriver nasıl kurayım internet bağlantım yok diyip windowsu kursam sonra PC açılınca driveri yüklesem geme windowsun tüm özelliklerini kullanabilirmiyim ve microsofta bağlanabilirmiyim
Bilmiyorum dedim ya. :D

Önermem, fakat windows kurarken neden internet istiyorsunuz ki?
Kurulumu bitirmek için internete bağlanmanız lazım diyor ve internetim yok diyincrişte windowsu tam kullanamıycaksın microsofta giremiyceksin diyo internetsiz girip sonra internete bağlansam gene özelliklerden mağdurmu kalıcam yoksa microsofta bağlanabilicemmi ve windows 10 un tüm özelliklerini kullana bilirmiyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bağlanırsın.
O zaman ben internetsiz kurulumu yapıyorum sonra microsofta bağlanırım teşekkürler

Kurulumu bitirmek için internete bağlanmanız lazım diyor ve internetim yok diyincrişte windowsu tam kullanamıycaksın microsofta giremiyceksin diyo internetsiz girip sonra internete bağlansam gene özelliklerden mağdurmu kalıcam yoksa microsofta bağlanabilicemmi ve windows 10 un tüm özelliklerini kullana bilirmiyim
Eğer istersen, ethernet kablosu ile bağlanabilirsin.

Aynı anakarta sahibiz ama ben daha kurmadım, w10'u internetsiz kur, daha sonra kablo ile bağlayıp asus'un sitesinden gerekli driver'ları indir.
Veya usb ile başka bilgisayardan indirme yapıp kur.
Daha sonra yeniden başlat sistemini, wifi gelecektir.

Bak buradan wifi driver'ını indir , yeniden başlat. Sorunun çözülecektir.

Aynı anakarta sahibiz ama ben daha kurmadım, w10'u internetsiz kur, daha sonra kablo ile bağlayıp asus'un sitesinden gerekli driver'ları indir.
Veya usb ile başka bilgisayardan indirme yapıp kur.
Daha sonra yeniden başlat sistemini, wifi gelecektir.

Bak buradan wifi driver'ını indir , yeniden başlat. Sorunun çözülecektir.
Tamam kanka eminsin demi olucağına?
Yalnış anlama sana güvenmediğimden değil

Tamam kanka eminsin demi olucağına?
Yalnış anlama sana güvenmediğimden değil
Zaten internetsiz kurulum yapmak daha iyi, gerekli gereksiz microsoft yazılımları kuruluyor Pc ye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,271
Üyeler
190,719
Son üye
Emirhan.53
Geri